Alinierea planetelor din luna Mai este un start către acel viitor pe care-l așteptăm cu toții, o lume care să devină echilibrată și prosperă în următorii 20 de ani.

Anul acesta dragii mei vom avea trei perioade foarte importante pentru întreaga omenire. Una în intervalul 17-21 aprilie, cea de-a doua în intervalul 18-20 mai, și cea de-a treia între 5-7 iunie anul acesta. Sunt trei evenimente foarte importante, deoarece din perspectiva astrologică se vor forma în trei faze succesive alinieri planetare care vor marca omenirea în mod categoric.

Dar dintre cele trei, cea din 18 mai are cea mai mare încărcătură, deoarece pe semnul Taurului vor fi 5 planete – Mercur la gradul 3, Venus la gradul 23, Uranus la gradul 23, Soarele la gradul 27 și Jupiter la gradul 28. Și vom explica alinierea asta inclusiv prin intermediul semnificațiilor cărților de Tarot.

Alinierea Soarelui împreună cu Venus, Uranus și Jupiter în Taur este un eveniment astrologic rar și semnificativ. Taurul, fiind un semn de Pământ, este asociat cu stabilitatea, perseverența și materialismul. În Tarot corespunde Marelui Preot și binecuvântării. Cvartetul acesta de planete aduce o ieșire a omenirii din impasul în care s-a aflat până acum. Această aliniere poate indica o perioadă de creștere și expansiune în domeniile legate de valori materiale și confort personal. Uranus este planeta schimbării, a inovației și a revoluției. Când Uranus se aliniază cu Soarele și Venus în Taur, acest lucru poate indica o perioadă de schimbări neașteptate și de evoluție rapidă în domeniile legate de valori, bani și posesiuni. Aceasta poate fi o perioadă de trezire și de eliberare de vechile modele de gândire și de comportament. Jupiter, planeta expansiunii și a norocului, aduce o notă de optimism și de încredere în viitor. Alinierea sa cu Soarele, Venus și Uranus în Taur poate semnifica o perioadă de creștere și de prosperitate în domeniile legate de bani și de valori personale. Aceasta poate fi o perioadă în care avem oportunități de a ne extinde orizonturile și de a ne îmbunătăți situația financiară. 

Putem vorbi chiar de un nou „Boom” economic și financiar!

Dar înainte de alinierea planetelor din 18 mai, avem conjuncția dintre Jupiter și Uranus pe 21 aprilie 2024, la 22 grade în Taur, este un eveniment astrologic excepțional. În astrologie, o conjuncție reprezintă o aliniere între două sau mai multe planete, consolidând și intensificând energia lor combinată. În cazul acestei conjuncții, energia expansivă și abundentă a lui Jupiter este îmbinată cu cea a lui Uranus, planeta schimbării abrupte și a revoluției. Acest amalgam poate genera un puternic impuls pentru creștere și transformare, mai ales în domeniile noilor tehnologii, a sistemului financiar viitor și al instituțiilor globale care vor începe să se transforme. În Tarot Uranus guvernează Arcana Majoră Nebunul, iar Jupiter Arcana Majoră Roata. Avem aici două aspecte care vorbesc despre un nou început, precum și de o răsturnare de situație în plan social, având în vedere că ambele planete simbolizează și instituțiile globale – Uranus cu O.N.U. și Jupiter – rețelele bancare. Se resetează o componentă a acestor sisteme. Și asta se petrece înainte de alinierea planetelor din luna mai! Și în altă ordine de idei, s-ar părea că încep plățile karmice pentru toți cei care au făcut rău omenirii sub o formă sau alta! Poate fi și un anunț sau o trecere declarată public de la vechile sisteme bancare la cele noi!   

La nivel personal, pentru că se întâmplă în Taur, acest fenomen este mai mult îndreptat către schimbările tangibile și palpabile. În această perioadă, s-ar putea să observați schimbări drastice în finanțele voastre sau să aveți o revelație subită despre ce contează cu adevărat în viață pentru voi. Conjuncția poate deschide uși noi pentru a vă extinde orizonturile și poate aduce posibilități de schimbare pe care nu le-ați luat în considerare anterior. Va fi o perioadă de evoluție majoră și chiar accelerată, deoarece Uranus stârnește inovații și Jupiter promovează extinderea. Totuși, nu uitați că Uranus este cunoscut și ca instigator al schimbării dramatice, deci este posibil să apară anumite provocări, atât în plan social, cât și personal: greve totale în transporturi, greve sau resetări financiare, ori răsturnări spectaculoase de situație în comerțul mondial. Cu toate acestea, energia lui Jupiter ajută la menținerea unei perspective pozitive, asigurându-vă că toate schimbările care apar sunt pentru binele vostru în cele din urmă. Este ca un fel de negociere între Zeus și tatăl său – Uranus, dacă ar fi să folosim termeni mitologici. Multe lucruri în destinul propriu iau acum o întorsătură la 180 de grade, fie că e ceva bun, fie că e ceva mai puțin bun!

La rândul său, Venus în Taur aduce o notă de armonie și placere, sporind nevoia de confort și bunăstare. Este o perioadă bună pentru a vă bucura de confort și bunăstare în plan personal, având în vedere că Venus corespunde cărții de Tarot Împărăteasa. Aceasta reflectă abundența și conexiunea cu Mama Natură, reînnoirea și accesul la abundență. Dar acolo va fi și Luna în Taur, în intervalul 7-9 mai, cu o fază de Lună Nouă – deci un nou început – și echivalentul în Tarot pentru Luna în Taur este 6 de Monede. Asta înseamnă că națiunile vor primi prin intermediul Planului Divin un ajutor nesperat, odată cu această aliniere de planete. Mai mult de atât, cu Soarele aflat de asemenea în Taur, vor exista condiții pentru ca aproape toate lucrurile și situațiile să se îmbunătățească, inclusiv la nivel de șefi de state și a relațiilor dintre aceștia și statele implicate în diferite evenimente. Acest lucru este în concordanță cu Uranus în Taur care ne reamintește să ne apreciem natura și mediul, precum și importanța de a trezi valorile noastre autentice. 

Pe de altă parte, Marte aflat în domiciliul său în Berbec, reprezintă Turnul din Tarot, deci o situație care necesită resetare vrei – nu vrei. Imaginea Turnului lovit de către fulgerul divin poate însemna și că instituțiile globale se apropie de un final apoteotic pentru ele, primind cumva pedeapsa divină. Dar asta nu înseamnă că se vor rezolva multe în săptămânile următoare acestei alinieri. Este doar începutul. 

În concluzie, alinierea planetelor din luna Mai este un start către acel viitor pe care-l așteptăm cu toții, și este foarte posibil ca lucrurile să lucreze de acum încolo, încet și sigur, în favoarea națiunilor, pentru o lume care să devină echilibrată și prosperă în următorii 20 de ani.

5 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile