Timp estimat de citire: 8 minute

Nume de cod, COmpression BReAkthrough – COBRA.

Undeva prin primvăvara lui 2012 (an important) a apărut un site în lumea Online-ului cu numele de 2012 Portal generând mult trafic, păreri dualiste dar și admirație.

Misiunea portalului este de a face public informații la nivel planetar, în principiu informații și noutăți din partea Mișcării de Rezistență și a facțiunilor din Pleiade, conform autorului site-ului.

Cu o istorie de aproximativ 35 de ani, Mișcarea de Rezistență a pornit inițial ca și grup format din membrii ai societății Agartha cu numele de Organizația. Prima locație a fost una de mică anvergură în zonele subterane ale orașului New York,ulterior devenind un grup extins la nivel mondial infiltrați în diferite puncte cheie ale societății, fie în funcții publice, fie retrași.

Mișcarea de Rezistență a pus osul și la dezvoltarea Internetului și extinderea lui dincolo de programul militar ARPNET către domeniul public.

Purtătorul de cuvânt al Rezistenței și coordonatorul site-ului 2012 Portal, este un mesager în carne și oase, având numele de cod COBRA.

Pseudonimul COBRA este în realitate o abreviere a misiunii intitulată „COmpression BReAktrough”, care mai pe românește s-ar traduce Eliberarea Presiunii. COBRA, își păstrează identitatea din motive evidente și nu vrea să dea autografe.

Metaforic vorbind, Eliberarea Presiunii înseamnă următoarea chestie: suprafața planetei este prinsă la mijloc precum un sandwich.

Forțele binevoitoare din interiorul planetei (Agartha – Shamballa) și cele de dincolo de atmosfera Pământului (Confederația Galactică & Co) vor înainta treptat spre suprafața planetei. Mărețul moment mult așteptat poartă numele de „Evenimentul” (The Event).

„Evenimentul”, este de fapt o succesiune de dezvăluiri și mici alte evenimente care vor revela tot ceea ce a fost ascuns și ținut secret pe Planetă (Apocalipsa în termeni biblici).

Cele mai importante sunt contactul DIRECT cu civilizațiile extraterestre, cel mai probabil cu pleiadeenii pentru că arata aproape ca noi, și capitularea tuturor jmekerilor complexați de mesianism, fie oameni, fie extratereștri cu fetișurile lor de rigoare cum ar fi controlul resurselor planetare și folosirea populației pe post de sclavi.

Totuși COBRA afirmă și lucruri îndrăznețe, cum ar fi că Zuckerberg de la Facebook e făcut trombon de băieții de la Noua Ordine Mondială. Elon Musk cu al său SpaceX e sabotat constant să nu dea ochii cu SSP pe Marte sau că Putin a devenit băiat bun în urma unor experiențe spirituale.

Radiestezic vorbind, informațiile prezentate de COBRA conțin 80-90 Adevăr pe scala Hawkins!

Motivul pentru care am tot pus interviuri și transcripturi cu el la invitația celor de la revista COSMOS a fost în mare parte pentru ca l-am întâlnit personal pe COBRA la o conferință din Elvețiaunde am publicat şi un transcript al întâlnirii.

La sfârșit l-am strâns tare în brațe, cam cum se îmbrățișeau dacii pe vremuri. Așa sunt eu, îmi place chakră la chakră. M-am jucat un pic cu tehnologiile pleiedeene, conform site-ului în colaborare cu Rezistența (http://tachyonis.org). Știți voi, jucării din alea de ni le-am dorit de mici copii, cameră de regenerare tahionică, sistem de programare laser pentru cristalel cu ajutorul modelelor de Geometrie Sacră sau rezonator de fluctuație cuantică.

Întâlnirea a avut loc în Elveția, Ziegelbrücke, o locație superbă și liniștită

Pe COBRA, l-am perceput ca fiind un tip binevoitor, cu intenții bune, precaut și chiar timid. E săritor, răspunde în mare parte la toate întrebările cu excepția celor care nu sunt menite încă să fie dezvăluite și care ar putea să dea peste cap bunul mers al misiunii. Cu toate că nu e Mafalda, este bine pregătit într-ale ezoterismului, ține meditații în mod constant iar mai nou organizează conferințe la nivel internațional.

Ultima lui postare de acum câteva zile mi s-a părut interesantă deoarece Rezistența a deschis un canal activ de comunicare cu cetățenii de la suprafață:

Ce-i drept pentru mine chestia asta are și o tentă amuzantă, deoarece membrii Rezistenței, odată cu primirea acestor mesaje au realizat că situația de la suprafață e chiar groasă (vibraţional vorbind), oferindu-ne astfel câteva instrucțiuni să ne facă viața mai ușoară. Nimic extravagant, plimbări prin natură, atenția către lucruri creative și inspiraționale, expunere redusă la mediile electronice, un hobby, muzică și timp de calitate petrecut cu alții. Știţi voi, chestii pe care le faci în general după 50 de ani.

Dacă stai să te gândești este credibil, sunt două universuri diferite și e normal să nu ne cunoască în detaliu propria suferință. Chestia asta îmi aduce aminte de o poantă – Interviu cu un hingher – de pe vremea grupului Divertis, când Brigitte Bardot ne dădea lecții despre cânii vagabonzi fără să cunoască nimic despre situația României de atunci.

Toate locațiile Rezistenței sunt etanșate ermetic și izolate în așa fel încât nu există influențe din exterior, cum ar fi viruși, poluare sau naniți. Nu tu dezbateri despre vaccin, nu tu chemtrails și alte minunății.

Locațiile care se află la mare adâncime folosesc dispozitive de energie liberă, deci adio făcătură de la ENEL. Deși au o rezervă financiară de 100.000 de miliarde de cash parai (pregătiți să fie oferiți populației probabil atunci când vom și ştii cum sa-i cheltuim), nu folosesc sistem monetar din moment ce au super-tehnologii eterice de materializare inclusiv a mâncării, deci oamenii își cultivă prazul la imprimante 3D!

Mă gândesc dacă în camerele lor de teleportare cu neutrini îţi agaţă brăduţi parfumaţi…

In timp ce omul modern se morcoveşte la solar, Rezistentu’ se duce frumos la camera tahionică și își regenerează celulele corpului fizic, eventualele probleme de sănătate fiind rezolvate cu ajutorul nanotehnologiei.

Să nu mai zic pe spiritual. Contact frumos cu preoții din Atlantida și Confederația Galactică. Nu că nu i-am avea și aici pe-ai noștri, dar cine să-i promoveze? La ei Maeștrii Înălțați nu sunt desenați doar pe icoane iar cunoașterea spirituală circulă în stilul Școlilor de Mistere.

Toate acestea le putem avea și noi, dar oare conştiinţa noastră este cu adevărat pregătită?

Un alt subiect major adus în discuție de COBRA și Rezistență este așa numitul Implant Primar.

Implantul primar este un fel de implant plasmatico-eteric la nivelul lobului frontal, cununa evoluției umane și sediul conștienței de sine și a gândirii cognitive superioare.

Implantul acționează pe corpul electromagnetic (sau eteric) precum un sfredel distorsionând conexiunea primară cu Sursa sau Dumnezeu, creând astfel suferința binecunoscută prin percepția iluzorie a separării și a dislocării de viață și de restul oamenilor.

Implanturile au fost create acum mulți mulți ani de către grupul Chimera (principalul grup băgător de seamă) pentru a preveni Ascensiunea și Trezirea Planetară în masă. Un fel de amorțeală a conștiinței și a gândirii superioare în rândul maselor de populație pentru a-și face treaba mai lejer.

Dar eu zic că nu e cazul să ne speriam prea tare. De ce?

Avem noi vorba aceea înțeleaptă, cine sapă groapa altuia tot el cade în ea. În primul rând acest Implant Primar poate fi totodată asociat cu Umbra Primară a evoluției noastre ca și specie. Un fel de rană cosmică arhetipală prezentă de-a lungul unei etape de transformare pentru a evolua prin auto-feedback.

În realitate grupurile acestea arhonice au uitat că nu te poți impune cu adevărat niciodată în calea evoluției, deoarece evoluția folosește mecanisme misterioase (chiar şi pentru o minte performantă), mult mai puternice ca propria voință individuală. Acest adevăr înglobează Principul Energiei Feminine, forța care unește toate evenimentele și realitățile aparent separate în cadrul existenței.

Conștiența umană urmează și ea la rândul ei un curs evolutiv, când urcă, când coboară. Forma ei primară a început la nivel instinctual având rădăcini în originile noastre animale. Foame, împerechere, supraviețuire per total.

Pe măsură ce lobul frontal s-a dezvoltat aducându-ne la stadiul de ființe umanoide bipede cu coloană vertebrală verticală, am început să parcurgem un apogeu al gândirii noastre care se va muta din creier în zona plexului solar (Celiac ganglia), a simțurilor superioare intuitive (în engleză există termenul gut feeling). De ce? Pentru că o să ne săturăm de dualism şi de alegerile făcute doar la nivelul minţii. Alegerea potrivită reprezină un cumul de simţiri şi trăiri holistice de la nivelul întregii Fiinţe.

Dacă privim la stilul de trai al triburilor aborigene de pe planetă vom vedea că acea conștiență colectivă a existat cu mult înaintea dezvoltării creierului modern. Majoritatea triburilor trăiesc și astăzi în comuniune cu viața fără să aibă aceleași senzații ale omului modern (depresie, nefericire) cum că viața a scăpat de sub orice control sau că ar fi controlată în mod abuziv de forţe exterioare.

Când cobori adânc în acest tipar al propriei suferinţe și îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce ai devenit, chiar și mama Arhonilor dispare, pentru că ghici ce, tai orice string de legătură. Această sinceritate interioară eliberează un salt în afara minții, într-o conștiență nouă, mult mai vastă și autentică. Există o vorbă printre fizicienii cuantici, “când observi s-a și schimbat”.

Rezistența de Eliberare a Pământului afirmă de asemenea un pic șocată, faptul că nu înțelege cum Lucrătorii în Lumină încă se ceartă între ei și rămân dezbinați. Tocmai această umbră a separării provoacă dislocarea dintre noi oamenii. Nu poți trece cu adevărat în starea de Unime până când nu trăiești experiența separării. Stadiul actual al evoluției în formă individualizată ne-a dat bătăi de cap, asta e clar. Până nu de mult, conștiința noastră tridimensională a încercat o formă de uniune forțată care s-a reflectat în regimurile noastre de conducere, cele mai cunoscute fiind socialismul și comunismul.

În aceste regimuri ne-am impus un fel de omogenizare prin conformitate, lucru care nu a funcționat din motive evidente. Ulterior, n-a durat mult timp și am spart aceste tipare în mod natural deoarece ele nu serveau cursului firesc al evoluţiei. Individualitatea ne-a permis să explorăm părți noi ale existenței, tărâmurile minții, ale timpului și ale gândurilor. Această etapă încă predomină ca și nivel de conștiință.

Chiar și în această etapă, simți o presiune surdă că ceva nu este în regulă. Asta pentru că treptat, evoluția te împinge de la individualitate către universalitate. Cei care nu au un simț al dimensiunii spirituale percep această stare de rătăcire similară cu o lipsă de orientare. Adică nu ştii care e treaba cu tine…

evoluția te împinge de la individualitate către universalitate.

Cei care se simt constrânși de evenimente și circumstanțe fără să le conștientizeze natura lor adevărată încep și impun un anumit ritm exterior asupra vieții. Adică forţează lucrurile să se întâmple. Tot ceea ce încearcă individul să-ți impună prin propria voință, fie el și Arhon, prin structuri rigide, dogme sau un cadru logic fundamental, în realitate nu face altceva decât să se taie de la Sursă.

Chiar dacă mintea ta pleacă la plimbare, fie că cineva ți-a provocat asta, fie că ți-ai provocat-o singur, evoluția mai devreme sau mai târziu te va îndemna să conștientizezi că cele mai importante decizii în viața ta nu le vei lua doar cu mintea, ci le vei lua cu întreaga ta ființă.

Despre implanturile arhnonilor ce pot să zic, mă simt onorat că au venit din cine știe ce străfund la Universului și s-au gândit tocmai la mine. În același timp îi percep ca pe șmecherașii de cartier care veneau să-ți ceară bani cu forța deși poate aveai chiar mai puţin decât ei. Materialistic vorbind… Și ei veneau la rândul lor tot cu probleme de acasă, cărate de prin ADN, generație de generație, până când evoluția va curăţa aceste răni cauzate de însăși dorința esenţei noastre divine de a transcede în permanență noi şi noi stări existențiale.

Arhonii acționează conform unei erori în conștiință și sunt în negare (ştiu, sună foarte omenesc). Orice ființă care încearcă să controleze viața cu forța în loc să meargă la de mână cu ea, se va auto-distruge sub influența vibrațiilor neplăcute. Frica întotdeauna forțează lucrurile, deviind astfel de la puterea echilibrată, naturală, interconectată cu întreaga lume vie. Trăind cu această eroare de conștiință nu vor face niciodată diferența între “voință” și “voie”. Momentul lor de glorie va surveni atunci când vor realiza că nu își vor putea niciodată manifesta intențiile cu adevărat anticipând și forțând evenimentele, în loc să-și armonizeze voia cu întreaga Natură.

De aceea pe unde dați de ei trozniți-i cu iubire, strângeți-i în brațe atât de tare încât fie se vor vindeca în Prezența Radianței voastre, fie se vor dezintegra în Lumina Soarelui Central.

Așa că se ne bucurăm împreună de aceste timpuri excepționale și fascinante, pentru că, viitorul CHIAR sună bine! Nici n-aş fi putut să încep altfel.

Informează-te Holistic:

VIA2012 Portal
Articolul precedentEcuaţia Drake Revizuită: Factorii Omega şi Gamma
Articolul următorMisterele ADN-ului Uman
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
21 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Leviathan
Leviathan
4 ani în urmă

hahaha. Foarte tare!

Elena Sabian
Elena Sabian
4 ani în urmă

Eu urmaresc site-ul lui Cobra de la prima aparitie. Multumesc pt acest articol.

Mihai
Mihai
4 ani în urmă

Parerea mea este a inceput de mult al 3-a Razboi Mondial. Acest razboi este un razboi spiritual si nici de cum fizic.

Vasile P.
Vasile P.
4 ani în urmă

At fi frumos sa-l aducem in Romania pe COBRA.

Gavrila Denisa
4 ani în urmă

Cineva mi a spus despre o moneda de schimb mai de viitor decât bitcoin. Nu la aceea mă gândesc eu, Icoin , este tot ceva rudimentar pentru viitor. Sa poți manevra energia sa o transformi în ce vrei tu..materie unda fotoni. ..Ăsta ar fi e particula unica energetica multivalenta și sa o poți folosi ca moneda de schimb..Aceia vor fi de fapt stăpânii universului nu diverși avatari ( știu ce spun) sau lucrători din alte dimensiuni în vizita la noi.

Gheorghe Mocanu
4 ani în urmă

Victory of the Light!

Cezar Cez
4 ani în urmă

Asa de distractie cam cine credeti voi ca stapaneste peste lumea asta! Si vine raspunsul imparatului banul e chipul meu pe el vine preotul dragostea ea si numai ea trebuie sa domneasca si sa fie pretuita vin ingeri si spun cu alte cuvinte oamenii vor sa traiasca in rai dar sa aiba compania iadului lucru cu neputinta se cunoaste ca au gustat doar din fructul interzis al cunoasteri binelui si raului dar acces la eternitate si viata vesnica nu vor avea niciodata raman pe veci doar pulbere de stele

Vlad Saca Sacaleanu
4 ani în urmă

e bine daca te-ai jucat numai tu

Revista Cosmos
4 ani în urmă

Am initiat un proiect pana nu demult. Simbiosis Cuantica si consta in a aduce si in Romania astfel de “jucarii”.

Zorica Ciocea
4 ani în urmă

Ce spuneti despre troc ,nu ar fi minunat ?

Revista Cosmos
4 ani în urmă
Răspunde  Zorica Ciocea

Ba, dar și acolo e un schepsis, că nu banii ar fi o problemă ci felul cum vedem noi banii

Ced Ced Galanton
4 ani în urmă

Cand mai scot cei de la Galactis si alte documentare, unde sunt ei acum, nu mai vad nici un site de al lor!!!

Revista Cosmos
4 ani în urmă
Răspunde  Ced Ced Galanton

Nu stim ce s-a intamplat, dar cel putin au ramas filmuletele lor.

Gavrila Denisa
4 ani în urmă

Numai ca banii ca element de schimb sint ceva depășit ca și aurul ca și apa…Eu as opta pentru “energie multivalenta o unitate” adică ai un depozit oarecare la purtător și în caz de nevoie de ceva ce nu ai dai “un anumit număr de astfel de unitati” și iei ce Îți trebuie .

Revista Cosmos
4 ani în urmă
Răspunde  Gavrila Denisa

E o idee buna si ar fi bine sa stabilim si valorile in mod corect si echilibrat.

Gheorghe Mocanu
4 ani în urmă
Răspunde  Revista Cosmos

loool. nu-l stiam

trackback

[…] prezentăm un interviu cu reprezentantul Rezistenței, nume de cod COBRA (2012 Portal COmpression BReAkthrough), realizat cu ocazia unei vizite într-o comunitate din Rusia dedicată procesului de Trezire […]

trackback

[…] până prin 1990 Confederaţia Galactică, despre care au început să vorbească în ultimii ani diverşi autori şi cercetători ai […]

trackback

[…] ori, cea scrisă, cea audio şi cea vizuală. Din fericire pentru omenire, în ultimii doi ani Mişcarea de Rezistenţă formată din Lucrătorii în Lumină şi Agenţii Confederaţiei aflaţi în posturi cheie au […]

trackback

[…] Mişcarea de Rezistenţă a Lucrătorilor în Lumină s-a infiltrat în cele două partide din SUA (Republican şi Democrat) pornind dezmembrarea reţelelor mai puțin voitoare. […]