Timp estimat de citire: 3 minute

Această frecvenţă 5G de 60 de Ghz, afectează absorbţia oxigenului de către creier, prin respiraţie, ceea ce duce în scurt timp la o scădere a capacităţii cerebrale.

Iată că revenim asupra subiectului legat de introducerea noii tehnologii 5G. De ce? Pentru că avem motive foarte serioase cu care vă avertizăm asupra unui posibil fenomen ce va lua amploare.

Dacă nu aţi observat vă spun că nu este deloc o coincidenţă introducerea tehnologiei 5G în multe zone din lume, şi sincronicitatea acesteia cu fabricata epidemie de coronavirus. Înainte de a trece mai departe la explicaţiile cuvenite, să menţionez că în ultimele două săptămâni, atât la noi, cât şi în alte state din Europa de Vest, cred că şi la americani, mărfurile din hipermarketuri au fost pur şi simplu rase de pe rafturi, oamenii comportându-se întocmai ca nişte termite. Sau ca oameni fără creier, ca nişte sălbatici. Ce au găsit, au ras tot! Asta în urma anunţurilor panicarde ale mass-mediei aservite ocultei mondiale, care dirijează această falsă campanie a coronavirusului.

Este o formă de îndobitocire foarte atent studiată de oamenii ocultei.

Lumea s-a panicat datorită falsei ştiri cum că trebuie să-şi facă provizii, deoarece epidemia s-ar putea extinde. În realitate, la noi de exemplu, au fost foarte mulţi medici cu coloană vertebrală care au spus pe diferite posturi de televiziune că acest coronavirus nu este deloc periculos, fiind mai slab în acţiunea sa decât virusul clasic al gripei. Dar lumea, ce să stea să gândească un pic…?! Oamenii au dat năvală în magazine! Ei bine, şi acum să explicăm legăturile dintre coronavirus, 5G şi prostirea populaţiei. Spun prostire şi veţi înţelege de ce am spus aşa.

  
Articolul precedentCum funcţionează un Avatar? (II)
Articolul următorTrantaloizii, un pericol cosmic – IV
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile