666
"Semnul Bestiei" sau Codul de bare este adeseori asociat cu numărul 666. Vei vedea imediat de ce.

Numărul 666 este un număr solar, nu neapărat bun sau rău, esența constă că un simbol poate reprezenta ceea ce conștiința de masă dorește să reprezinte.

Frăsuială la unii pă net cu greva de pe 15 Martie, ora 15:00, cu durata de 15 minute. Numerologic vorbind 15/15/15 fac 666 şi ştim deja că pentru multă lume acest număr este echivalentul „celui cu coarne”. Codul de bare, Anti-Christul, Anti-Dumnezeul sau Semnul Fiarei.

Profit de ocazie şi să explicăm ezoteric cum stă treaba.

Fiara reprezintă latura animalică din om, partea nespiritualizată. Este latura neechilibrată din ADN. În societate, acest 666 este reflecţia liderilor care sunt marcaţi de această „bestie” datorită deciziilor lor inumane şi asta se vede cu ochiul liber prin ceea ce se întâmplă în lume. Oricine deviază de la Legile Spirituale devine un anti-christ.

Cei Fără Echilibru devin Cei Marcaţi de Fiară.

Mai departe.

Dacă adunăm cifrele 666 (6+6+6=1+8=9) ne dă 9. Nouă este numărul Altruistului iar ca vibraţie acest număr caracterizează epoca în care trecem. 9 indică terminarea unui ciclu şi începerea unui alt ciclu. Dacă rămânem în sistemul decimal (că tot avem 10 degete), după 9 vine 1, 0 fiind număr neutru. De fapt evoluţia noastră nu este liniară, este spiralată şi este asemănătoare cu trecerea pe o altă octavă la fel cum e în muzică. Altruismul presupune Putere şi Iubire şi vedeţi foarte bine că avem nevoie mai mult ca niciodată de aşa ceva în aceste vremuri.

Mai departe.

666 este un Simbol Solar derivat din Pătratul Magic, mai exact din Pătratul Magic al Soarelui, care este 6×6, deci avem de a face cu numerele de la 1 la 36, iar dacă adunăm toate aceste numere de la 1 la 36 ne dă fabuloasa sumă de 666. 3 şi 6, alături de 9 sunt unele dintre cele mai importante numere atunci când vine vorba de cartografierea universului nostru. Tesla spunea că aceste numere deţin cheia universului, dar asta este o altă poveste.

Apropo de numărul 6, care revine în Tabelul lui Mendeleev carbonului şi care susţine viaţa pe Pământ (6 protoni, 6 electroni, 6 neutroni). De ce toate acestea sunt considerate magice? Pentru că din aceste reprezentări numerologice derivă foarte multă Ştiinţă şi Cunoaştere.

3 şi 6, alături de 9 sunt unele dintre cele mai importante numere atunci când vine vorba de cartografierea universului nostru.

De exemplu celebra mult temută Svastică reprezintă vibraţia numărului 6 fiind asociată cu Roata Vieţii care este un simbol pelasg geto-dac (bang!). Găsiţi modele Solare Svastice pe foarte multe modele geometrice româneşti. Ce-au făcut naziştii e că l-au întors invers, din pătrat în diamant, simbolizând anti-viaţa.

Diferenţa dintre Svastici. Dreapta e cea nazistă.

Numărul 666 este un număr solar, nu neapărat bun sau rău, esența constă că un simbol poate reprezenta ceea ce conștiința de masă dorește să reprezinte. Anticii cunoşteau faptul că Soarele este un portal multi-dimensional iar mitul lui Icarus este un îndemn distorsionat de a sta departe de lumea spirituală, pentru că inevitabil dacă încerci, vei muri.

Şi aşa cum spunea şi unul dintre cei mai mari maeştri spirituali ai acestei planete: „Cunoaşteţi adevărul şi adevărul vă va elibera!”

Aminom.

7 COMENTARII

  1. Svastica reprezintă sensul vieții, care este levogir ( spre stânga, invers sensului de rotire a acelor de ceasornic), este sensul de rotație al electronilor în jurul nucleelor atomice(spinul) în materia vie (pătratul simbolizând materia amorfă, care are spinul dextrogir. Svastica hitleristă reprezintă entropia, separarea viului de materie (moartea).

  2. 666 este Umbra, iar 999 este Siddhi asta apropo de Cheile Genelor. Între ele sunt 777- ceva defecte şi ceva calităţi şi 888 – mai multe calităţi decât defecte, care reprezintă nivele de tranziţie a stării de la omul simplu la omul divin.

    • Toata viata am fost si sunt un cautator al adevarului si al iubirii, cu multi ani in urma, am citit cartea sapte ani apocaliptici. Mi-a placut mult, nu intelegeam ce este cu Shambala. Intre timp, am facut multe rugaciuni, meditatii, informari, gandire pozitiva… Si cum nimic nu este intamplator, azi dimimeata, dupa ce mi-am facut rugaciunile, mi-a venit in minte Contele Incappuciato, lnteresant, oare intamplator? Multumesc

  3. Legile numerice 1, 2 și 3 reprezintă, în combinația SferoSferică sau a Vortexului multiplu universal, TRIUNITATEA – informația nu poate fi aici-acum decodificată în scriere liniară clasică ”latină” Vest-Est, sau în cea specific ebraică Vest-Est, respectiv cele verticale, proprii unor civilizații extrem orientale actuale – coreeană, japoneză etc. Pentru un exercițiu de imaginație, sugerăm o cuadruplă scriere simultană din cele patru direcții cardinale din exterior spre interior, sau o oglindă cruciformă (așa se vede în 3D, dinspre perpendiculara planului conținut de cele patru…); și este numai una din variantele de abordare, specifică planetei Terra.
    Ne cerem scuze, scopul era strict informativ, pentru că dorim să ne referim la celelalte legi numerice, care și ele se pot citi în cheia descrisă schematic mai sus. Astfel, avem Legea lui 4 care se referă, pe Geea, la regnul mineral, Legea lui 5 guvernând, principial, regnul vegetal, Legea numerică 6 supervizând regnul animal. De aici 6-6-6 si în niciun caz 666 (șasesuteșaizecișișase)!!! Că e număr de om, precum Cartea Cărților o subliniază, asta ține de un anumit tripluhelix genetic al formei umanoide de manifestare în acest univers, deci e număr strict de CORP UMAN, fiindcă Legea lui 7 este a regnului Fiului Omului și Legea lui 8 susține saltul spre regnurile suprafizice; 999 este, într-o anumită perspectivă, spira superioară a combinațiilor de N luate câte K ale lui 1-1-1 cu 2-2-2 și cu 3-3-3. Revenind la 6-6-6, el poate reprezenta, printre altele, și corpul de glorie a lui Adam-Eva înainte de a fi definiți tridimensional prin ”alungarea din Rai”, care s-a împlinit în Hristos înviat, dar… mai încolo, cuvintele nu pot fi rostite… Exceptând titlul cu adevărat semnificativ ”Poartă în casă” sau portal înspre EuSunt!

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?