Meditatie Contemplare Vizualizare Observare
unsplash.com

Vă oferim cea mai accesibilă cale către accesarea nivelului 5D, pentru a vă ajuta în transformarea prin care deja treceți miliarde dintre voi.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Lumea voastră este una dintre miliardele existente în univers. La nivelul vostru 3D, de milenii persistă concepții care odată cu trecerea epocilor s-au dovedit eronate. Chiar și în domeniul medicinii și al științei. Fizica voastră newtoniană nu poate explica de exemplu scurtarea timpului vostru interior, deși pe ceas aveți tot 24 de ore. Încă aveți de descoperit multe lucruri noi, și de renunțat în același timp la multe concepții devenite anacronice, care nu mai pot explica fenomenele care au loc în lumea voastră și mai ales la interiorul vostru.

Aproape 90% dintre oamenii Pământului sunt prizonierii trecutului și al viitorului. Oricât ați planifica lucruri pentru viitor, și oricât v-ați memora faptele trecutului, nu le puteți influența sau schimba pe niciuna dintre ele. Viitorul – pentru că încă nu s-a produs, iar trecutul – pentru că nu vă puteți întoarce acolo. Rezultă că ceea ce trebuie să vă intereseze este prezentul. Iar prezentul înseamnă întotdeauna momentul de ACUM. Și vă întrebați de ce nu evoluați spiritual așa cum v-ați propus. Este datorită acestor două aspecte, care au devenit tipare ce vă obligă să le manifestați.

Ca să puteți depăși acest stadiu stagnant al propriei evoluții, vă oferim o soluție simplă. La îndemâna oricui. Nu necesită nici măcar tehnici de respirație sau concentrare.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Observați-vă fiecare pe voi înșivă. Gândiți-vă la voi, și din cel ce observă veți deveni cel observat. Este un proces cuantic foarte eficient și foarte simplu. Ceea ce este observat este schimbat de către observator, iar acesta primește efectul observației sale. Ceea ce este observat transmite observatorului o vibrație care-l va schimba pe observator. În cazul de față sunteți doar voi, în unică persoană/ființă. Astfel puteți înțelege că simplu proces de a vă observa, de a vă contempla pe voi, așa cum sunteți cu bine și cu mai puțin bune, vă deschide posibilitatea de a vă transforma treptat din perspectiva spirituală. Acest proces se desfășoară permanent în fiecare clipă a observației voastre, deci în fiecare clipă care este ACUM. Fiecare moment este acel ACUM, și ca urmare procesul vă va purta către stări elevate interioare despre care nu ați fi crezut că sunteți capabili. Exersând o dată pe zi, și e suficient așa pentru 5 minute, veți percepe că vă schimbați treptat în scurt timp așa cum v-ați dorit.

Asta se întâmplă pentru că este un dublu proces cuantic, în care voi sunteți cel care transformă, dar și cel transformat în același timp. Este calea cea mai ușoară și mai rapidă, cu condiția să nu dați atenție minții voastre, care o să încerce prin diferite gânduri să vă distragă atenția de la propria contemplare. Trebuie să fiți atenți doar la voi, la persoana voastră, la ceea ce sunteți voi. Dar starea voastră interioară este necesar să fie una de relaxare, să vă facă reală plăcere să exersați propria contemplare. Cu timpul veți percepe unele schimbări în voi, unele capacități vor crește, alte laturi adormite se vor trezi, iar altele se vor dezvolta mai mult. Și noi credem că după ce începeți acest proces de contemplare o să înceapă să vă placă. Astfel v-am oferit cea mai accesibilă cale către accesarea nivelului 5D, pentru a vă ajuta în transformarea prin care deja treceți miliarde dintre voi.

Noi suntem Fondatorii!

Articolul precedentAstrologie – Drumul Vieţii și Venus (VI)
Articolul următorTiparele personalității
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile