A-saltul Generaţiilor
Glanda pineală eliberează o porțiune electrică masculină, cunoscută sub numele de "miere", iar glanda pituitară eliberează porțiunea magnetică feminină, "laptele". Cerurile Sfinte se află în porțiunile creierului nostru. Acesta este locul în care curge "laptele și mierea".

Frica noastră faţă de celălalt pare să se accentueze pe zi ce trece iar acest lucru se întâmplă deoarece rănile noastre ancestrale purtate de milenii întregi, generaţie de generaţie, ies la vindecare.

Am trecut foarte repede de la frenezia justiţiei la frenezia homosexualităţii ceea ce mi se pare corect pentru că noi oamenii oricum ne-o tragem între noi de mii de ani.

O trecere aproape intuitivă de la „mumu” la homolesbianism (apropo de referendum).

Masculii feroce vor în continuare să stea între două gheişe, starletele să ajungă actriţe pe mulţi bani iar societatea abia aşteaptă să găsească un subiect mai deviant decât ea însăşi ca să aibă la ce să rumege. Ştiu că românul iubeşte mult indignarea, extremele şi discuţiile interminabile, de aceea nu vă consumaţi prea mult pentru că ăsta e doar începutul.

Vom vedea atât de multe „umbre” în jurul nostru încât singura opţiune pentru a evolua va fi transformarea noastră în Lumină.

Sexualitatea este una dintre cele mai mari răni netratate ale umanităţii.

Energia sexuală este sacră, dar această sacralitate a devenit provocatoare într-un mediu unde atenţia fiecăruia a devenit monedă de conversie. Aşa e, plăteşti cu energia ta sexuală, cu vitalitatea ta.

Din moment ce poate fi folosită pentru orice, de la control bazat pe frică şi până la dragoste dătătoare de viaţă, energia sexuală va rămâne întotdeauna o unitate de măsură pe planetă. Există reguli noi? Nu. Trataţi-o ca pe ceva sacru, schimbaţi-vă atitudinea şi prin asta se schimbă şi energia din jurul planetei noastre. Simplu, nu?

Dar mintea noastră trebuie să complice lucrurile…

Una dintre cele mai cunoscute profeţii antice ale Maiaşilor legate de anul 2012 ne aduce aminte de întoarcerea lui Quetzalcoatl, şarpele cu pene. Nu vă speriaţi, nu e reptilian, simbolizează întoarcerea energiei Kundalini, a sublimării energiei sexuale de la baza coloanei către etajele superioare ale fiinţei (chakra coroanei).

Orgasmul în „jos” e mic copil pe lângă „ridicarea şarpelui”.

În unele şcoli esoterice este cunoscut ca Uleiul lui Christos şi este de fapt un fluid cerebrospinal care se ridică de la baza coloanei până sus la glanda pineală responsabilă cu accesarea domeniului spiritual. Necesită multă practică şi disciplină, deşi se pot folosi şi stimulente externe cum sunt substanţele psihedelice (DMT-ul) dar nu recomand fără un nivel adecvat, asta fiind o altă poveste pe care am publicat-o chiar luna asta în revista COSMOS.

Ideea e că noi încă nu ne cunoaştem pe deplin potenţialul energiei sexuale, dar lucrurile urmează să se schimbe.

Odată cu noile transformări din ADN-ul nostru după 2012 suntem practic forţaţi să ne reevaluăm inclusiv poziţia noastră faţă de ceea ce numim sex, sexualitate şi perpetuarea speciei pe mai departe.

Cea mai mare dorinţă a genelor noastre este să supravieţuiască genetic şi orice atac la adresa supravieţuirii speciei provoacă teamă. Ăsta e motivul pentru care majoritatea oamenilor fac copii, pentru că în mod subconştient ei vor să-şi continue existenţa sub o formă sau alta lăsând moştenire material genetic pe mai departe. Şi e bine că se întâmplă asta pentru că altfel nu ne-am mai fi bucurat atât de mult de carne!

Nu v-am spus eu că şi fricile astea sunt bune la ceva?

Mă rog, fricile conştientizate, pentru că altfel rămânem sclavii biologiei şi nu vom reuşi niciodată să ne transcedem sexualitatea cu adevărat, iar sexualitatea neînţeleasă şi neacceptată naşte demoni. Pe deoparte există şi motive karmice şi contracte de suflet, dar dintr-un punct de vedere universal, biologia şi geneticul dictează cea mai mare parte din evoluţia noastră fizică tridimensională.

Să ţineţi minte însă un lucru, Universul ăsta întotdeauna o să fie mai deştept ca noi, de aceea totul în creaţie are rolul său.

În liniaritate, o etapă a evoluţiei dă naştere unei alte etape asemenea unei funcţii recurente.

Tot ceea ce vedem în lume la ora actuală, cu bune şi cu rele, este un rezultat direct al geneticului nostru.

Dar a venit timpul pentru un salt nou, a venit momentul să decojim ceapa.

Frica noastră faţă de celălalt pare să se accentueze pe zi ce trece iar acest lucru se întâmplă deoarece rănile noastre ancestrale purtate de milenii întregi, generaţie de generaţie, ies la vindecare.

Este începutul unei paradigme noi de gândire şi comportament, o schimbare pentru care nu toţi suntem pregătiţi, ăsta e adevărul, dar măcar avem un prilej bun pentru a căpăta mai multă înţelegere.

Continuare în episodul următor.

Următorul episodA-Saltul Generaţiilor – II >>

2 COMENTARII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?