A-saltul Generaţiilor
Glanda pineală eliberează o porțiune electrică masculină, cunoscută sub numele de "miere", iar glanda pituitară eliberează porțiunea magnetică feminină, "laptele". Cerurile Sfinte se află în porțiunile creierului nostru. Acesta este locul în care curge "laptele și mierea".

Sunt fiinţe pe lumea asta care şi-au pierdut atât de mult inocenţa, încât au decis să ajungă literalmente să disece alte fiinţe în speranţa că o vor găsi în altă parte.

Suntem noi oare atât de ignoranţi încât nu vrem să vedem adevărul sau suntem cumva ţinuţi în ignoranţă? Întreb pentru un prieten. Ceea ce mă duce cu gândul la următoarea indignare. Acum să vă ţineţi tare.

Mintea noastră are capacitatea de a devia de la Legile Universale şi a Ordinii Naturale, de aceea profit de această cale şi felicit la modul cel mai sincer umanitatea că nu s-a aruncat până acum în aer.

Mintea, dacă NU este racordată la sentimente şi trăiri devine luciferică, de aici şi mitul lui Lucifer împotriva lui Dumnezeu, adică a omului care nu simte nimic. Atât timp cât nu există suport şi educaţie spirituală vom continua să ne facem cruce cu limba ori de câte ori ne vom simţi oripilaţi de ceea e în stare omul să facă. Sau poate nu e om? Vă spun sincer că din investigaţiile mele, tot ceea ce se întâmplă acum în lume este doar vârful aisbergului.

Există deja mişcări sociale care promovează pedofilia ca fiind o orientare sexuală naturală folosind argumente atent alese în stilul NLP-iştilor, deci nu vă grăbiţi prea repede cu concluziile. E bine să ai o minte deschisă, dar în cazul ăsta trebuie să ai grijă să nu-ţi cadă nici creierul pe jos. Pedofilia face şi ea parte dintr-o panoplie mult mai largă a dezechilibrelor sexuale, deşi poate pentru unii cuvântul “dezechilbru” este în realitate mult prea soft.

Unele voci spun că aceste agende progresiste de tip New Age vor să distrugă orice urmă de identitate strămoşească pentru a crea un strat social amorf, fără repere morale, destrămat, fără noţiune de familie şi fără comunităţi închegate, puternice. Masele de oameni omogenizate se pot manipula mult mai uşor.

Pe de-o parte omenirea a stat în beznă milenii întregi, iar cei care au avut acces la cunoaştere au fost doar o mână de oameni, iniţiaţi, maeştrii, ocultişti, regi şi regine.

Dacă ne mutăm un pic percepţia mai spre istoria modernă, observăm cum regimurile totalitare sunt reflecţia conştiinţei noastre tridimensionale, a conformităţii şi a nevoii unui lider. De-abia recent, odată cu spargerea acestor tipare omul a început să guste din ce în ce mai mult din individualitate, din creativitate şi din expresia de sine.

Traversăm era capitalismului şi a democraţiei.

Unii spun că e desfrâu mai mare ca la Sodoma şi Gomora, alţii spun să lăsăm omul să se manifeste liber, iar eu spun că unde nu e măsură şi echilibru apare suferinţa.

Tranziţia către următoarea etapă evolutivă nu este plăcută pentru mulţi dintre noi, deoarece indivizii înzestraţi cu un ego needucat pot acţiona în numele democraţiei precum celulele canceroase care luptă împotriva propriei gazde. Vom mai vorbi despre acest subiect, ceea ce vreau să înţelegeţi este că ne îndreptăm spre următoarea etapă evolutivă, a conştiinţei colective, a unităţii şi a serviciul în folosul celorlalţi, iar ceea ce trăiţi acum sunt zbaterile unui regim social care nu mai poată să suţină vechile energii.

ceea ce trăiţi acum sunt zbaterile unui regim social care nu mai poată să suţină vechile energii.

Pe fondul schimbărilor planetare, aşa zisele elite din fruntea ierarhiilor, a ochiului atotvăzător, îşi pierd puterea controlului deoarece umanitatea se trezeşte spiritual.

Manipularea energiei sexuale şi separarea omului de om, se practică atât la nivel de individ prin relaţiile noastre de control, cât şi în aşa zisele ierarhii elitiste. E clişeul cercului vicios.

Există grupări oculte foarte plictisite de viaţă care practic “mulg” această energie vitală fie în mod direct prin practici de magie neagră, ritualuri satanice şi sacrificii umane, fie în moduri indirecte, prin reclame mascate sau pornografie. Ei nici nu se mai ascund pentru că li se pare firesc ceea ce fac. Este destinul lor. Sunt printre actorii şi actriţele preferate de la Hollywood, în industria muzicală şi showbiz, în industria militară, în ştiinţă, printre politicienii votaţi democratic şi printre reprezentanţii celor mai mari religii mondiale. Dacă îi băgaţi la o şedinţă de hipnoză cu Grifasi sau Ana Oprea ajungi să crezi că ai trăit degeaba.

Unii o să strige sus şi tare, aşa cum am văzut pe multe site-uri mari de mass-media, că Putin, că ruşii, că Trump, că fake news (ştiri false – nota redacţiei), că e propagandă proastă conspiraţionistă, deşi la ora actuală chiar şi în timp ce citiţi aceste rânduri sunt vânaţi şi arestaţi nume mari din aproape orice domeniu social.

Totuşi să dea Dumnezeu să fie păcăleala secolului. Să fie asta cea mai mare minciună la care eu şi alte sute de milioane de oameni am pus botu’. Sunt dispus să vin pe un stadion plin cu oameni şi să mă arătaţi cu degetul în timp ce râdeţi de mine cât de paranoic am putut să fiu. Dar vă spun că sunt fiinţe pe lumea asta care şi-au pierdut atât de mult inocenţa, încât au decis să ajungă literalmente să disece alte fiinţe în speranţa că o vor găsi în altă parte. Dacă aveţi tăria necesară rugaţi-vă şi pentru sufletele lor şi nu ca să se izbăvească, ci să nu devină şi ei la rândul lor sclavii propriilor lor demoni, pentru că dincolo de lumea asta nu există timp liniar şi iadul poate părea o eternitate.

Dar eu vă spun că e multă, multă Lumină pe Pământ şi nimic nu mai poate fi ascuns. Cad măştile, aşa cum spunea cineva…

În realitate, toţi arhonii ăştia fripţi trag cu dinţii de vechea energie. Ei ştiu că singura soluţie este să ne facă pe noi, cei care vrem să rămânem cu Noul Pământ, să ne oferim consinţământul prin liber arbitru, că ceea ce fac ei este în regulă, că de fapt sunt nişte fiinţe rătăcite prin multivers care necesită un ceai călduț şi consiliere psihologică. Ei vor să ne facă să înţelegem că slujirea Întunericului înseamnă libertate totală, chiar şi dacă asta înseamnă să te pui împotriva lui Dumnezeu şi a Legilor Universale. Sunt cufundaţi cu întreaga lor fiinţă în vise pierdute, în negare, în vină şi reprimare. Au stat atât de mult în întuneric încât dacă le pui o lanternă în ochi i-ai orbit pentru eternitate. Ei nu văd Grădina Edenului şi astfel nici nu au cum s-o creeze. Chiar dacă unii dintre ei vor scăpa de justiţia omenească, ei nu vor scăpa de Dreptatea Divină, deoarece e imposibil să te separi de Sursă şi cu cât te îndepărtezi mai mult de Ea, cu atât drumul la întoarcere e mai lung.

Vă înţeleg îngrijorarea.

Înţeleg că vă faceţi griji pentru copii noştri, dar ei vor fi bine. Făceţi-vă griji pentru voi, să aveţi puterea şi tăria să rămâneţi un exemplu virtuos pentru ei. Generaţiile astea noi, aşa autiste cum le credeţi mulţi dintre voi, nu sunt liniari, sunt cuantici. Poate nu sunt ei aşa evlavioşi şi spirituali, dar vă asigur că vor vedea logica Luminii.

Sunt copii de 15, 16, 17 ani care cunosc mult mai mult decât vă trece vouă prin cap. Ceea ce am scris eu aici pentru unii e un subiect deja fumat, ei ştiu deja multe dedesubturi ale societăţii deoarece sunt extrem de intuitivi şi cresc într-o cultură unde conspiraţiile fac parte din cotidianul lor. N-aveţi idee ce forţă vine din urmă. Se vor uita la voi şi vă vor spune: “Cum de nu ştii aşa ceva?”

Pregătiţi-vă! Pregătiţi-vă să nu vă crească ei pe voi.

Over to you.

Următorul episod<< A-Saltul Generaţiilor – I

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?