Accesarea portalurilor de energie
© EHANi
Timp estimat de citire: 3 minute

Suntem convinşi că v-aţi pus întrebarea unde ar putea fi asemenea portaluri?

Vorbim în cele ce urmează de o posibilitate de a accesa planurile superioare, mai bine zis dimensiunile superioare sau Tărâmurile Celeste. O asemenea chestiune este realizabilă prin contactul cu anumite planuri de conştiinţă.

În trecut, până spre anii 90 când civilizaţiile extraterestre binevoitoare au blocat portalurile de călătorii în timp ale reptilienilor aflaţi pe Pământ, asemenea porţi erau folosite în exterior. Existau zone unde fiinţele reptiliene mergeau şi prin invocarea unor secvenţe sonore modulate, deschideau liniile electromagnetice către trecut.În prezent aceste locuri unde puteau fi deschise astfel de porţi de energii sunt blocate şi păzite straşnic de către civilizaţiile extraterestre benefice.

Au rămas accesibile doar acele portaluri interdimensionale, la care reptilienii nu au acces din lipsă de emoţii, şi care pot fi folosite de către oameni, dar numai de către aceia care şi-au purificat suficient de mult propria fiinţă. Doar aşa pot fi accesate portalurile interdimensionale. Oamenii sunt avantajaţi faţă de fiinţele extraterestre reptiliene, deoarece noi avem emoţii şi sentimente, ceea ce ne permite conexiunea cu dimensiunile superioare, dincolo de dimensiunea a patra – planul astral.

Mulţi dintre cei care studiază spiritualitatea şi-au pus întrebarea cum, în ce fel ar putea accesa dimensiunile superioare.

În primul rând este necesar să ne curăţăm aura de reziduuri energetice

Apoi să ne însuşim o respiraţie corectă şi ritmică, cu ajutorul căreia să creştem propria cantitate şi calitate a energiei. În urma acestor două aspecte este necesar să înţelegem că doar în acest fel ne putem conecta mai întâi la ghizii spirituali care ne pot ajuta să pregătim contactul cu dimensiunile superioare.

Nu este neapărat necesar să vedeţi ceva cu al treilea ochi sau să percepeţi anumite imagini, trebuie doar să simţiţi pentru început. Pentru că accesarea unor asemenea portaluri reprezintă deschiderea propriilor nivele de conştiinţă multdimensionale sau interdimensionale dacă vreţi, precum şi o parte a propriului proces de Ascensiune spirituală despre care se vorbeşte tot mai mult în ultima vreme.

Aceasta a fost o prezentare esenţială şi importantă a cerinţelor pentru accesarea portalurilor. O a doua chestiune la fel de importantă este cea a înţelegerii structurii energetice interne pe care o avem, în calitate de fiinţe umane.

Chakrele noastre principale sunt conectate prin intermediul corpurilor noastre subtile, la energii cosmice care străbat permanent corpul nostru.

Cu cât avem un corp şi o aură mai curate, cu atât energiile care ne străbat sunt mai mari

Astfel avem posibilitatea să ajungem la un nivel de energie care poate declanşa contactul cu portalurile dimensionale. Cum se face asta, în cazul în care, să zicem, am atins stadiul respectiv?

Palmele au la nivelul lor interior chakre, una în centrul palmei şi 5 în vârfurile degetelor. Cea din centrul palmei este conectată la suflet, iar cele din vârfurile degetelor la mental.

Când suntem suficienţi de purificaţi, putem merge într-un loc din natură de exemplu, şi căutăm un asemenea portal, ţinând mâna întinsă lejer în faţă. Când vom simţi că în centrul palmei începe să pulseze ceva, tot mai tare ca semnal energetic, e semnul că în apropiere trebuie să fie un nod energetic care anunţă un portal.

Aceste portaluri de obicei sunt închise, şi trebuie deschise cu propria forţă energetică. De aceea mai întâi trebuie simţit, şi apoi accesat prin a proiecta din palmă o energie de comandă mentală care activează portalul respectiv. Trebuie să ştiţi că orice portal doar prin mijlocirea puterii şi a energiei mentale se poate activa şi a intenţiei clare din suflet. Desigur, mai trebuie să şi găsiţi un asemenea portal.

Suntem convinşi că v-aţi pus întrebarea unde ar putea fi asemenea portaluri

De obicei acestea se află întotdeauna în apropierea apelor, fie că sunt curgătoare, fie stătătoare, deoarece apa este un amplificator energetic. De asemenea mai putem găsi portaluri în acele parcuri unde vegetaţia este abundentă sau în zonele unde sunt văi înconjurate de vegetaţie. Văile sunt forme Yin care amplifică de asemenea acumularea şi convergenţa energiilor de contact interdimensional.

Însă niciodată să nu vă avântaţi în aşa ceva fără a cere ajutorul ghizilor voştri spirituali

Aşadar parcurgeţi etapa purificării şi apoi puteţi considera că sunteţi pregătiţi pentru a căuta portalurile către dimensiunile superioare sau chiar către cele paralele.

SURSĂEHANi
Articolul precedentSecretele Carpaţilor
Articolul următorSistem Psihometric Integrat pentru Evaluare Complementară a Personalităţii (BIOSPECTER)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile