Timp estimat de citire: 3 minute

Chiar dacă ne aflăm în corpul fizic, avem posibilitatea prin detașarea față de mediul exterior să ne deplasăm atenția de la vibrația scăzută a lumii fizice, către o vibrație mai înaltă a nivelelor cuantice.

Ce este starea cuantică…? Conform definiției oferite de către știință, o stare cuantică este un fenomen observat de către fizica modernă, și are loc într-un spațiu dimensional izolat. Adică un spațiu delimitat de niște stări, vibrații, frecvențe. În interiorul acestui spațiu cuantic există mai multe potențiale, așa cum sunt numite în spiritualitate, și fiecare are direcția și frecvența sa de posibilă manifestare.

Desigur că semnificația titlului nu este departe de definiția de mai sus. În starea cuantică se spune că există toate potențialele posibile. Fizica modernă de abia a început să ridice un colțișor al acestui domeniu atât de fascinant. De ce este fascinant? Tocmai pentru că are toate potențialele. Problema care se pune este cum putem accesa aceste potențiale.

Să luăm un exemplu individual.

Este posibil ca în privința unui individ uman oarecare, nu contează că e bărbat sau femeie, în continuumul ACUM individul respectiv să existe în toate viețile sale simultan. Acest lucru se împarte la nivelul universului fizic, în care se manifestă timpul liniar cronologic, sub forma vieților trecute, a celei din prezent și a celor viitoare. Altfel spus, în ACUM individul există în toate viețile sale, căci în ACUM nu există trecut, prezent și viitor. Desigur fiecare viață trăită este înregistrată în Akasha, însă dacă în ACUM există toate viețile, individului, asta nu înseamnă că acestea se întrepătrund unele într-altele sau că se suprapun. Nu. Ele sunt de sine stătătoare, dar sunt întocmai ca paginile unei cărți, în care fiecare pagină are rolul unei vieți trăite. Poate de aceea se și zice, odată ce accesezi cuanticul, că poți să fii în viață orice vrei tu să fii.

Dar cum putem accesa acest Spațiu Cuantic?

Articolul precedent„Nu vasul, dar ce pui în el miroase”
Articolul următorInteligența Sufletului (SQ)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile