@ Pixabay

Întrebarea noastră pentru voi este: de ce vreţi să trăiţi mereu numai lucruri bune?

La bună găsire, oameni ai neamului nostru. Aşa cum v-am mai transmis, trăiţi vremuri accelerate şi pline de transformări pe toate planurile. Mulţi dintre voi vă simţiţi de-a dreptul copleşiţi de toate aceste aspecte vechi din relaţiile voastre. Despre ce este vorba?

Viaţa voastră cotidiană este plină de provocările multor aspecte vechi ce ies acum la suprafaţă, din profunzimea subconştientului vostru, pentru a fi eliberate, şi pentru ca fiinţa voastră să fie curăţată pe toate nivelele de ceea ce nu vă mai este util pentru noua voastră evoluţie. Aspectele acestea vechi, pe care le-aţi tot adunat de-a lungul anilor în subconştient, ca şi când aţi fi depozitat lucruri vechi jos în beciul casei sau în cămara locuinţei, trebuie să iasă acum la suprafaţă pentru a vă elibera de ele. Eliberarea nu se poate face dintr-o dată, ca şi când aruncaţi dintr-o dată gunoiul zilnic. Este vorba despre foarte multe experienţe pe care le-aţi avut şi trăit, şi care s-au stocat şi sedimentat fără ca voi să realizaţi asta la modul conştient.

Tendinţa voastră, atunci când ieşiţi din vreo situaţie complicată sau neplăcută fără ca aceasta să se finalizeze, este de a exclama: „Ah, gata, am scăpat şi de asta!” În realitate vă iluzionaţi singuri. Nicio trăire, întâmplare, situaţie, problemă sau experienţă neplăcută nu dispare atunci când credeţi că aţi scăpat de ea, fără a o fi rezolvat. Unde credeţi că se duc toate aceste chestiuni nerezolvate? Tot ceea ce trăiţi, inclusiv situaţii şi evenimente neplăcute, atâta timp cât nu le finalizaţi şi nu le rezolvaţi, sunt informaţie şi ele rămân în aura voastră, conectându-se la ADN-ul vostru prin intermediul stringurilor de la nivelul celulelor. Astfel fiecare experienţă neplăcută şi rămasă nerezolvată se stochează în straturile aurei voastre, şi în timp ele generează tot felul de dezechilibre.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Ostas Maria

Va multumesc,pentru revista abia asteptam sa iau nr din martie,va urmaresc de cand ati aparut ,am fost si la o sedinta in Bucuresti,viata mea sa schimbat in bine de cand va citesc, va multumesc sarbatori cu iubire si lumina !

Revista Cosmos

Mulțumim!