Ceea ce conștientizez eu Acum, în momentul Prezent, ceea ce gândesc și simt se materializează sau se manifestă în viitor. De ce așa?

Peste tot unde citesc, zice așa: ”Ești Aici și Acum. Ești gândurile și emoțiile tale. Ești ceea ce gândești.” sau prin alte cărți ”Prezentul este Acum, trecutul este Acum, dar și viitorul este Acum.” O informație incompletă pentru mine.

Pentru o minte la început de drum sau chiar avansând în călătoria evoluției spirituale, aceste afirmații rămân neînțelese. Eu sunt gândurile și emoțiile mele? Cum vine asta? Aceste gânduri sunt ale mele sau prinse din oceanul de gânduri ale colectivului? Sunt deja ce gândesc, am fost sau voi deveni ceea ce gândesc? Sunt eu emoția ce o simt? Pot să controlez eu gândurile și emoțiile sau mă controlează ele pe mine?

Acum și Aici, o afirmație pe care o citesc de ani de zile, toată lumea zice același lucru, fără să înțeleg în profunzime ce am eu, de fapt, de făcut…

De curând, o prietenă mă întreabă dacă am citit ”Școala Zeilor” și îmi arată notițele ei: ”Prezentul este trecut! Prezentul este gândurile și emoțiile tale trăite!” Am citit de 2 ori fără înțelegere. Am întrebat-o să-mi explice și mi-a mai citit și ea, încă o dată, ceea ce scrisese. Era clar că nici ea nu înțelesese sau dacă a înțeles, nu a putut să-mi explice. Am rămas confuză.

Universul nu doarme! După câteva zile o cunoștință îmi recomandă aceeași carte. Am început s-o ascult. Printre multele iluminări ce mi-a adus aceasta carte, în sfârșit am înțelegerea lui Aici și Acum. Ceea ce am conștientizat și vorbind pe această tema cu mai multe persoane cunoscute și necunoscute, scriu aceste rânduri pentru că simt să împărtășesc și să clarific și altora, pentru a ieși din bezna confuziei care este așternută și pe internet și în cărți și în mințile unora care cred că știu ce înseamnă Aici și Acum, dar nu pot explica.

Iată perspectiva mea…

Eu trebuie să fiu conștient de modul cum mă simt și ce gânduri am în momentul Prezent, Aici și Acum. Mă auto-observ. Trebuie să fiu atent la starea de spirit, starea mea interioară și la ce gândesc, ce gânduri trec prin minte. Ceea ce conștientizez eu Acum, în momentul Prezent, ceea ce gândesc și simt, se materializează, sau se manifestă în viitor. De ce așa? Pentru că noi trăim pe Pământ, în dimensiunea 3D, iar lucrurile gândite și simțite Acum, se materializează în timp, adică în viitor. În felul acesta îmi creez viitorul, destinul. Dacă Acum am stări și gânduri pozitive, elevate atunci în viitor, trăiesc armonia și echilibrul. Dacă am stări și gânduri de vibrație joasă sau negative, atunci trăiesc suferința și dezechilibrul. De aceea când ne găsim într-o frecvență mai puțin înaltă, putem schimba conștient fie starea de spirit, fie gândul, fie ambele. Deci Prezentul este trecut. Prezentul manifestă stările și gândurile noastre trăite în trecut.

Și să dau un exemplu…

Acum, în acest moment Prezent, mă auto-observ și constat că sunt într-o stare de spirit bună, mă simt entuziasmat, iar gândurile mele sunt pozitive. Ceea ce simt eu Acum, se materializează peste un anumit timp, in viitor, să zicem peste 2 săptămâni. Când au trecut cele 2 săptămâni, acel viitor a sosit în momentul de față, în momentul de Acum și se materializează în Prezent. Acum eu experimentez, trăiesc manifestarea stărilor și gândurilor mele din trecut, adică de acum 2 săptămâni. Practic, noi putem să avem un destin, un viitor armonios, dacă suntem atenți și conștientizăm stările și gândurile noastre din prezent, iar dacă ele nu sunt în armonie, le putem schimba.

Evenimentele pe care le trăiești Acum și Aici sunt stările și gândurile tale din trecut! Tu ești arhitectul Vieții tale!

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile