Adevăruri Semnalate!
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Mihai Eminescu a fost un Mare Inițiat iar Albert Einstein a furat teoria relativității de la el.

Un post TV care spune multor lucruri pe nume, a tratat într-o seară la modul foarte serios, asasinatele comandate, dispariția unora și altora, furturi și tunuri de miliarde de euro, prostituție, sete de putere, și multe alte fărădelegi.

Cert este că din vorbă-n vorbă, s-a ajuns la masonerie (o societate până nu demult secretă, acum devenită discretă) și de rolul ei în guvernarea lumii. Un rol decisiv se poate spune, dar nevăzut de mulți ochi, simțit însă de noi toți! Se vorbea despre un senator (cel care a inițiat constituția) care s-a pus rău cu acești „supermeni” (venerabili, excelențe, etc), critincându-i și aducându-i în discuții televizate des. Acest om a murit iradiat cu uraniu.

N-a tăcut până nu a închis ochii, dar nu l-a scos nimeni erou, și nici nu ne prea mai amintim de el.

Corupția ucide ca să-și acopere urmele, dar și ignoranța ucide și mai rău! Într-o zi, tot pe un post TV, Gheorghe Funar spunea un adevăr verificat și comentat de revista noastră. Acesta susținea că Mihai Eminescu a fost un Mare Inițiat și că Albert Einstein a furat teoria relativității de la el.

La vremea lui, Eminescu a fost internat în ospiciu, declarat nebun, și tratat în exces cu ce se tratau bolile mentale atunci. Eminescu a fost însă omorât (lovit cu o piatră în cap) de un nebun. Prezentatorul care vorbea despre Funar, se maimuțărea și se amuza pe seama acestei informații de-ți venea să-l sictirești.

Nu de el când râdeți, râdeți, râdeți voi de voi/ că sunteți grăbiți și cinici, și inculți și goi…

Cândva, demult, nu aveam acces la informații, iar informațiile secrete circulau „pe sub mână”. Eu știam foarte multe lucruri pe atunci, pentru că frecventam anumite cercuri elevate. Acum, când găsești pe internet orice, de ce acești prezentatori nu se informează și din alte surse, și râd ca proștii de lucruri pe care nu le înțeleg?!

În momentul cu pricina, eu și cu persoana de lângă mine am râs de incompetența prezentatorului, nicidecum de informația ridiculizată de acesta.

De foarte multe ori v-am vorbit despre cum se omoară anumiți oameni care spun adevăruri incomode. În calitate de creatori de opinie, am fost și suntem și noi vizați pe această linie. Nu numai că suntem vizați, suntem chiar expuși și sacrificați de cele mai multe ori.

Nu e simplu să spui adevărul în momentul în care nu ai un spate acoperit, dacă ai curajul s-o faci, ori ești nebun, ori inconștient. Cei care îndrăznesc să spună adevărul, chiar dacă mor, au credința fermă că adevărul va elibera pe mulți din lanțurile sclaviei. Azi spiritul de turmă este la mare cinste, iar oamenii sunt dresați să gândească după cum vor „stăpânii”!

Ei se cred stăpânii omenirii fiindcă au cunoaștere și informație, pe când oamenii de rând – nu!

În general aceste ființe venite din Sirius și Orion, se consideră zei și cred că au drept de viață și de moarte asupra supușilor lor. Este adevărat că, o parte din pleiadieni s-au dat și ei de partea celor care făceau legea aici pe Geea. La începuturi, ei au pus ADN-ul lor într-o civilizație pe care o doreau nepolarizată. Numai că, după un timp au venit cei de pe Sirius, foarte războinici și tehnologizați, iar pleiadienii au fost nevoiți să-și lase experimentul pe mâna noilor veniți!

Ce este trist legat de asemenea evenimente?

Faptul că cei pe care s-au făcut experimentele n-au știut și nu știu nici acum cine sunt și la dispoziția cui sunt!

Ca să le bage frica-n oase și să-i supună, zeii cei răi le-au cerut pământenilor fel de fel de sacrificii absurde, dar mai ales sacrificiul primului născut. Acest lucru le dădea putere și le asigura controlul prin frică. Cu cât ști mai puțin, cu atât ești mai înspăimântat și speriat, și ai senzația că ești neputincios!

Eu însă, afirm cu tărie că se poate face mai mult ca să ieșim din acest cerc vicios! Ai informația, stăpânești mai bine situația! Ești liber să crezi că anumite lucruri grave sunt pure întâmplări, că viața (poleită la suprafață) este frumoasă, că nimic nu ți se poate întâmpla rău în demo-crație…

Dar ai șansa reală să descoperi și adevărurile ascunse și să-ți aperi pielea ta și a urmașilor tăi.

Și cum la marea majoritate a oamenilor intuiția este moartă … cred ce li se sugerează mai tot timpul!

Lumea asta nu-i ce vezi / Lumea asta-i tot ce crezi.

Articolul precedentIstoria psihică a Pământului – II
Articolul următorUn pas înainte
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile