ADN
"Crop Circle" simbolizând ADN-ul uman conținând numărul 12. Alton Priors, Wiltshire, UK, 17 Iunie 1996.
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă la ora actuală ştim că primele două şiruri sunt conectate la procesele corpului fizic, să vedem celelalte şiruri, de la perechea 3-4 până la 11-12, căror aspecte corespund.

Ştiinţa modernă a descoperit în anii din urmă multe aspecte ale genomului uman. Harta completă a genomului uman conţine aproximativ 30.000 de gene. Geneticienii considerau pe baza unor calcule raportate la numărul de proteine existente în corpul uman că ar fi trebuit să existe o paritate, respectiv la o proteină să-i corespundă câte o genă. Astfel se estimau a fi circa 100.000 de gene. Rezultatul descoperirilor a fost surprinzător, numărul de gene fiind de aproximativ trei până la patru ori mai mic decât cel estimat. Dar despre un asemenea raport genetic ne vom ocupa în alt număr viitor al revistei.

Acum, să vedem câte şiruri de ADN există şi căror părţi ale fiinţei noastre corespund.

Următorul episodADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Partea fizică (II) >>
Articolul precedentLumina, hrana şi sănătatea
Articolul următorDereglările corpurilor subtile ale aurei – XIII
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Ganea
Ganea
3 ani în urmă

Interesant!!

Eugen
Eugen
1 an în urmă

Multumesc!
Doar o parere personala, cu voia dvs: Daca ati putea adauga si poze/desene pe viitor, materialul…subiectul este complex si dificil de inteles fara o schita(macar). Multumesc si Spor Divin!