ADN
"Crop Circle" simbolizând ADN-ul uman conținând numărul 12. Alton Priors, Wiltshire, UK, 17 Iunie 1996.

În acest articol vom realiza un mic ABC al ADN-ului propriu.

Ştiinţa modernă a descoperit în anii din urmă multe aspecte ale genomului uman. Harta completă a genomului uman conţine aproximativ 30.000 de gene. Geneticienii considerau pe baza unor calcule raportate la numărul de proteine existente în corpul uman că ar fi trebuit să existe o paritate, respectiv la o proteină să-i corespundă câte o genă. Astfel se estimau a fi circa 100.000 de gene. Rezultatul descoperirilor a fost surprinzător, numărul de gene fiind de aproximativ trei până la patru ori mai mic decât cel estimat. Dar despre un asemenea raport genetic ne vom ocupa în alt număr viitor al revistei.

Acum să vedem câte şiruri de ADN există şi căror părţi ale fiinţei noastre corespund.

În urmă cu nici 15 ani se credea că existau doar cele două şiruri de ADN, aşa cum era cunoscut din cercetările primelor decenii ale secolului trecut. Ulterior au venit informaţiile dinspre latura parapsihologiei, pe baza mesajelor primite de către mediumi de la fiinţe extraterestre. Astfel treptat a fost dezvăluit faptul că ADN-ul uman, şi poate nu doar acesta, conţine 12 şiruri şi nu două. Despre primele două ştim că sunt fizice, conectate la activitatea celulară şi metabolică a organismului.

Cercetările efectuate în domeniul geneticii au pus în evidenţă la nivel celular, aproape de nivelul atomic al celulelor, ceea ce se cheamă ”microgăuri de vierme”, nişte portaluri cuantice prin care circulă energia viului, respectiv de la nivelul corpului spiritual către structura biologică. S-au observat astfel cu ajutorul microscoapelor electronice de mare putere, care măresc de zeci de mii de ori imaginile, nişte fulgere microscopice care intră şi ies la nivelul mitocondriilor. Ei bine, o parte a acestor fulgere cuantice provin de la nivelele subtile ale ADN-ului. Pentru că aceste fulgere cuantice, mai mici decât vârful firului de păr, sunt în realitate rezultatele activităţilor emoţionale, mentale, psihice şi de conştiinţă pe care le avem permanent în noi.

Dacă la ora actuală ştim că primele două şiruri sunt conectate la procesele corpului fizic, un şir fiind conectat la partea biochimică a corpului, şi celălalt şir la partea reacţiilor energetice sau ale corpului eteric, să vedem celelalte şiruri, de la perechea 3-4 până la 11-12 căror aspecte corespund.

Vom realiza în acest fel un mic ABC al ADN-ului propriu.

Deci avem 6 perechi cu 12 şiruri.

Vom face o scurtă trecere a ordinii lor, pentru ca începând cu numărul următor să le luăm separat pe fiecare, explicând rolul lor în destinul propriu.

Perechea 3-4 corespunde corpului astral – pofte şi dorinţe. Oamenii de obicei se lasă angrenaţi de tot felul de emoţii – multe negative – amestecate cu trăiri interioare de cele mai multe ori nepotrivite. Ne mai mirăm de ce majoritatea oamenilor în lumea asta trăiesc o viaţă plină de nemulţumiri?

Perechea 5-6 corespunde corpului mental, un şir se ocupă cu circulaţia informaţiei la nivel mental, iar celălalt şir cu stocarea acesteia deci memorarea.

Perechea 7-8 este conectată cu corpul conştiinţei, un şir find corelat cu moralitatea şi celălalt cu ideile.

Perechea 9-10 îşi are corespondenţa în corpul sufletesc, un şir fiind conectat la manifestarea sentimentelor, şi celălalt şir la manifestarea atitudinii.

Iar perechea 11-12 este conectată la corpul spiritual – Sinele spiritual – fiindu-le caracteristice voinţa şi decizia ca aspecte ale Liberului Arbitru. Voinţa şi decizia sunt energii divine care de la nivelul spiritului coboară prin celelalte corpuri ale aurei, ca nişte comenzi informaţionale, şi pun în mişcare întreaga structură a omului.

Astfel avem suflare de viaţă, ne mişcăm şi trăim pentru a ajunge să înţelegem de ce şi pentru ce existăm aici pe Pământ şi în acest vast univers…

Următorul episodADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – II >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?