ADN
"Crop Circle" simbolizând ADN-ul uman conținând numărul 12. Alton Priors, Wiltshire, UK, 17 Iunie 1996.
Timp estimat de citire: 3 minute

Astrologic vorbind, dacă şirurile 1-2 de la nivelul biologic sunt corelate cu Luna şi Saturn, şirurile 3-4 sunt corelate cu Venus şi Marte.

Ştiinţa modernă începe să descopere ceea ce Ştiinţa Spirituală ştie de milenii, şi anume că dispunem în zestrea noastră genetică de mai multe şiruri de ADN.

Ca urmare civilizaţia umană este de abia la începutul unei epoci de mari descoperiri, aproape 90% dintre ele bazându-se pe ceea ce există la baza fiinţei umane adică ADN-ul. Nu degeaba se lucrează de zor de exemplu la computerele viitorului, care vor fi computere genetice. Adică mai pe înţelesul tuturor, capacitatea de stocare a computerelor genetice va fi practic infinită, la fel cum este şi ADN-ul în combinaţiile sale.

Dar cum până acolo mai este… să revenim la subiectul articolului.

Ne ocupăm de şirurile 3-4 care corespund corpului astral, cu principalele caracteristici poftele şi dorinţele.

  
Următorul episod<< ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Partea fizică (II)ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Corpul Mental (IV) >>
Articolul precedentDrumul către voi înşivă
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – III
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile