ADN
"Crop Circle" simbolizând ADN-ul uman conținând numărul 12. Alton Priors, Wiltshire, UK, 17 Iunie 1996.

Majoritatea aspectelor ce ţin de funcţia minţii sunt programate deja de la naştere în şirurile 5-6 ale ADN-ului.

În articolul de faţă vom comenta despre perechea 5-6 din ADN, care este guvernată de corpul mental. Astrologic vorbind corpul mental este relaţionat cu planetele Mercur – Jupiter. Şi pentru că tot suntem în perioada în care Mercur va avea o deplasare retrogradă vreme de 3 săptămâni, adică până pe 28 martie, să introducem în ecuaţia acestui articol şi semnificaţia retrogradă a lui Mercur la naştere. Căci sunt foarte mulţi oameni care se nasc într-o asemenea perioadă, în fiecare an şi cel puţin de două ori pe an. Asta deoarece astrul mercurian are cel puţin două perioade de retrogradare de-a lungul anului. Iar într-o asemenea perioadă mentalul funcţionează altfel.

Perechea din 5-6 din ADN corespunde deci mentalului şi fiind două planete, am putea spune că şirul 5 se ocupă de funcţia intelectului – raţionamente, analize şi evaluări, iar şirul 6 se ocupă cu stocarea şi memorarea informaţiilor care ne interesează în mod direct.

Ar fi inutil şi cu un consum imens de energie ca să stocăm absolut tot ce vedem şi auzim în fiecare moment al vieţii. Ca urmare din şirurile 5-6 ADN-ul procedează în mod selectiv la trierea informaţiilor.

Dacă ne facem harta natală şi vrem să vedem în ce fel va funcţiona întotdeauna mintea noastră, este suficient să ne uităm la poziţiile în semne şi case a celor două planete, Mercur şi Jupiter.

Şi să luăm şi un exemplu la întâmplare pentru a explica pe înţelesul vostru câteva aspecte. 14.08.1979, ora naşterii 16,55.

Astrograma ce rezultă conform acestei date are Ascendentul în Săgetător, iar Mercur şi Jupiter sunt plasate în semnul Leului pe casa a 8-a a recompenselor, rupturilor de orice fel, a finanţelor, a creditelor, împrumuturilor şi a pierderilor, dar şi a ocultismului şi a conexiunilor cu lumea astrală. Între cei doi aştri este o diferenţă de 17 grade, iar Jupiter este conjunct cu Soarele şi Venus. Deci prin Venus – care este corelată cu şirul 3-4 aşa cum am explicat în numărul anterior – există o conexiune cu corpul astral. Şi din prima se poate spune că persoana în cauză are un mental impresionabil, datorită aspectului venusian implicat în chestiune. Şi ca urmare o asemenea caracteristică va funcţiona la fel toată viaţa pentru această persoană. Adică va fi mereu impresionată la nivel mental de emoţiile sale sau ale altora.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

      
Următorul episod<< ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Corpul Astral (III)ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Conștiința (V) >>
Acest articol face parte 4 din 7 seria ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale
Articolul precedentAdevărul despre vitamine şi minerale
Articolul următor„Omul este mai slab ca o floare şi mai tare ca o piatră”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile