ADN
"Crop Circle" simbolizând ADN-ul uman conținând numărul 12. Alton Priors, Wiltshire, UK, 17 Iunie 1996.

Trăirile și ideile conştiinţei sunt direct corelate cu corpul mental, de unde şi denumirea noastră de fiinţe raţionale şi gânditoare.

Continuăm prezentarea despre şirurile ADN-ului, pentru a ne da seama cum funcţionăm din perspectiva părţii subtile a fiinţei noastre.

Perechea 7-8 din zestrea noastră genetică este conectată la corpul cauzal sau conştiinţă cum i se mai spune. Imaginaţi-vă că aceste două şiruri străbat o mare parte a aurei noastre, având totuşi conexiuni pe nivelele mai profunde şi rafinate ale aurei. Este foarte interesant de meditat asupra modului în care această pereche din ADN-ul subtil stochează pe nivelele sale energetice ceea ce numim idei.

Ce este de fapt o idee? Multă lume confundă ideea cu un gând. Şi dacă este aşa, probabil că mulţi şi-or fi pus la viaţa lor întrebarea aceasta. Care este prima? Ideea sau gândul? În realitate procesul este unidirecţional, în sensul că ideea naşte gândul, deşi după ce gândul apare, el poate întoarce energia sa către conştiinţă pentru a fi analizat. Un asemenea proces de întoarcere a gândului şi a energiei sale către conştiinţă se numeşte contemplare. Atunci când nu se întoarce energia gândului către conştiinţă, se numeşte meditaţie. Iată că am desluşit şi înţelesul celor două aspecte folosite de multă lume atunci când se află în linişte şi aparent meditează la ceva.

Dar ce este în realitate ideea?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

 
Următorul episod<< ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Corpul Mental (IV)ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Corpul Buddhic (VI) >>
Acest articol face parte 5 din 7 seria ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale
Articolul precedentPuterile paranormale
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – V
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile