ADN
"Crop Circle" simbolizând ADN-ul uman conținând numărul 12. Alton Priors, Wiltshire, UK, 17 Iunie 1996.

Expresia ”om fără suflet” ţine de cât de activate sunt nivelele 9 şi 10 din ADN.

Nivelele superioare ale fiinţei umane se raportează la suflet şi spirit. În episodul trecut am văzut ce conexiune există între conştiinţă şi şirurile 7-8 ale ADN-ului. Acum ne vom referi la şirurile 9-10 care sunt conectate la corpul sufletesc sau la corpul buddhic cum i se mai spune în Orient. În numărul anterior făceam referire la faptul că în urma multor situaţii conştiinţa se poate impregna de energia sentimentelor, deci cu alte cuvinte conştiinţa este subordonată sufletului.

Foarte multă lume confundă deseori emoţiile cu sentimentele şi din acest motiv devin confuzi atunci când este necesar să-şi limpezească stările interioare. Este important de ştiut că emoţiile chiar şi cele bune aparţin de corpul astral, şi că atât cele bune, cât şi cele rele, au legătură directă cu starea sufletească. Asta se întâmplă deoarece cele două corpuri sunt interconectate pentru ca fiinţa umană să înveţe pe baza propriilor reacţii emoţionale şi sentimentale.

Una dintre întrebările foarte interesante este cum se formează sentimentele şi mai ales, ce reprezintă ele în realitate? Cred că majoritatea dintre voi nu v-aţi pus o asemenea întrebare.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Conștiința (V)ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Sinele Spiritual (VII) >>
Acest articol face parte 6 din 7 seria ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale
Articolul precedentNivelele de evoluţie
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VI
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile