ADN
"Crop Circle" simbolizând ADN-ul uman conținând numărul 12. Alton Priors, Wiltshire, UK, 17 Iunie 1996.
Timp estimat de citire: 3 minute

Ce este Voinţa? Dar Decizia? Dar Alegerea? Ce anume sunt ele, dincolo de aspectul energo-informaţional? Sunt stări codificate special la nivelele 11 şi 12 ale ADN-ului?

Iată că am ajuns la nivelele 11 şi 12 ale ADN-ului fiinţei umane. Este nivelul care este conectat cu corpul spiritual, Sinele spiritual sau Atman cum îi spun hinduşii şi orientalii în general.

Dacă în privinţa sufletului la nivelele 9 şi 10 ale ADN-ului avem sentimentele, ca încărcătură energo-informaţională răspunzătoare de stările noastre psihice şi de interacţiunile de suflet cu semenii noştri, la nivelul Sinelui spiritual vorbim despre factorul Voinţă şi Decizie. Cu alte cuvinte este vorba în primul rând de Liberul Arbitru, iar acesta însumează în el, deja de la naşterea omului pe Pământ, întreaga derulare a destinului personal, cu alegeri, opţiuni, variabile şi fapte. Ce ar putea exista totuşi concret la nivelul şirurilor 11 şi 12, astfel încât să putem să ne facem o imagine mai simplă şi pe înţelesul nostru?

Următorul episod<< ADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Corpul Buddhic (VI)
Articolul precedent„Minciunile împăratului sunt adevărurile săracului”
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VII
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile