ADN-ul şi enzimele
© Sergey Nivens / Bigstockphoto

Alimentele preparate prin foc, reprezintă inamicul  numărul 1 al enzimelor.

În această societate aflată în plină tehnologizare, se pare că valorile autentice ale fiinţei umane ar suferi de o degradare lentă cel puţin din perspectiva stării de sănătate.

Deşi industria medicamentelor este ajutată de către ştiinţa modernă, noi fiind într-o etapă în care se încearcă totuşi eliminarea efectelor secundare ale medicamentelor şi domeniul produselor naturiste este susţinut tot mai amplu în tot mai multe ţări, suntem într-un stadiu în care structura noastră anatomică şi energetică are de suferit de pe urma stilului stresant al vieţii pe care o ducem.

În ultimii ani ştiinţa a început să cerceteze domeniul subcuantic şi nivelele ADN-ului pentru a vedea ce rezultate se pot obţine referitor la noi modalităţi de a elimina bolile şi alte simptome ce apar de-a lungul vieţii la majoritatea indivizilor umani.

S-au putut descoperi în interiorul ADN-ului uman o serie de aspecte informaţionale care conţin şi erori de program, aşa cum sunt acestea numite în limbaj ştiinţific. Ce sunt erorile de program?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?