ADN-ul şi enzimele
© Sergey Nivens / Bigstockphoto

Este important de ştiut faptul că noi avem în organism anumite componente care se numesc enzime.

În această societate aflată în plină tehnologizare, se pare că valorile autentice ale fiinţei umane ar suferi de o degradare lentă cel puţin din perspectiva stării de sănătate.

Deşi industria medicamentelor este ajutată de către ştiinţa modernă, noi fiind într-o etapă în care se încearcă totuşi eliminarea efectelor secundare ale medicamentelor şi domeniul produselor naturiste este susţinut tot mai amplu în tot mai multe ţări, suntem într-un stadiu în care structura noastră anatomică şi energetică are de suferit de pe urma stilului stresant al vieţii pe care o ducem.

În ultimii ani ştiinţa a început să cerceteze domeniul subcuantic şi nivelele ADN-ului pentru a vedea ce rezultate se pot obţine referitor la noi modalităţi de a elimina bolile şi alte simptome ce apar de-a lungul vieţii la majoritatea indivizilor umani.

S-au putut descoperi în interiorul ADN-ului uman o serie de aspecte informaţionale care conţin şi erori de program, aşa cum sunt acestea numite în limbaj ştiinţific. Ce sunt erorile de program?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] ADN-ul și Enzimele […]