ADN-ul, un program viu – II
© CC0 / Pixabay

Din cele 70,6 milioane de combinaţii existente la părinţi, Ce anume sau Cine face în aşa fel încât să fie aleasă cea mai potrivită combinaţie în funcţie de karma cu care individul uman vine la întrupare?

Desigur că este posibil ca şi celelalte vieţuitoare să dispună de variante la fel de extinse ale combinaţiilor ADN, având în vedere că spre deosebire de noi, care procreăm în medie cel mult 3 copii de-a lungul vieţii, majoritatea vieţuitoarelor procrează în fiecare an, iar asta demonstrează într-o anumită privinţă că regnul animal n-ar fi neapărat mai prolific decât cel uman, cât mai degrabă compensează în faţa inteligenţei şi raţiunii noastre cu capacitatea crescută de a lăsa urmaşi ai speciei în fiecare an.

Este foarte interesant de ce omul nu dispune de o capacitate similară, având factorii conştienţei şi raţiunii în avantajul său. Să ne fi pierdut noi ca specie, pe măsură ce am evoluat, această disponibilitate de a procrea să zicem nu anual, ci măcar odată la 5 ani?

Am putea privi acest aspect ca pe un fel de scădere a rezistenţei corpului uman de a susţine ciclic capacitatea de a procrea, întocmai ca la animale, dar noi suntem o specie care, deşi putem domina întregul regn animal, se pare că ne-am pierdut rezistenţa specifică regnului din care ne-am desprins.

Pentru că trebuie spus că omul a avut ca început de stadiu evolutiv starea animală, corpul nostru încă fiind într-un stadiu tranzitoriu de la cel de animal către un altul superior, pe care Maeştrii Spirituali îl numesc Stadiul Angelic.

Deci noi ne aflăm acum undeva pe la mijlocul acestui stadiu tranzitoriu. Şi se pare că într-un viitor de peste câteva sute sau mii de ani specia umană se va transforma într-una angelică, iar capacitatea actuală de procreere se va transforma şi ea şi odată cu asta modul în care ADN-ul nostru acţionează se va modifica şi el.

Specia umană se va transforma într-una angelică.

Spuneam în numărul trecut că odată cu fiecare procreere în interiorul speciei umane combinaţiile de ADN se multiplică exponenţial. Este foarte interesant că niciun model uman nu se repetă, ca şi când în interiorul global al ADN-ului speciei umane ar exista „fişe inteligente” care înregistrează fiecare fizionomie umană apărută în urma perpetuării.

Cele 70,6 milioane de combinaţii ale părinţilor transmit doar una din ele care va deveni viitorul copil. Dar restul combinaţiilor nu se pierd, ci se transmit copiiilor, în ADN-ul lor existând această uluitoare capacitate de mixaj genetic. Astfel cu fiecare copil născut în generaţiile unui neam, să zicem de-a lungul a 4-5 generaţii, geometria facială fizionomică se transmite pe linie maternă sau paternă – cum se spune despre copii că seamănă mai mult cu tatăl sau mai mult cu mama – însă cu toate că asemănările fizionomice există, niciodată un model nu se va repeta identic.

Se poate considera că în fiecare generaţie copiii reprezintă din punct de vedere fizionomic variabile pornite de la modelul de bază al părinţilor, iar aceste variabile au, ca să ne exprimăm astfel, libertatea de a devia de la modelul de bază prin combinaţia primită de la părinţi. Desigur că odată cu aceste variabile copiii primesc şi acele şiruri informaţionale ADN care însumează caracterul şi temperamentul, însă aceste două componente se vor manifesta diferit la urmaşi faţă de cum se manifestă la părinţi.

S-ar putea spune că ar exista similitudini în acest sens între părinţi şi copii, dar atât caracterul, cât şi temperamentul acţionează din ADN ca mecanisme enzimatice, aminoacizii din corp fiind responsabili, ca program genetic desfăşurat din celule înspre partea personalităţii, de modul de gândire şi de comportament.

Însă este foarte interesant modul în care în zestrea genetică cele patru nucleotide se combină între ele, determinând serii întregi de caractere informaţionale care alcătuiesc tot ceea ce reprezintă individul uman. Pentru că aici vorbim de un aspect extrem de subtil şi anume, din cele 70,6 milioane de combinaţii existente la părinţi, Ce anume sau Cine face în aşa fel încât să fie aleasă cea mai potrivită combinaţie în funcţie de karma cu care individul uman vine la întrupare?

Ce dirijează acest nevăzut proces care combină informaţia karmică de la nivelul Sinelui spiritual cu cea existentă în combinaţia karmică primită de la părinţi? Vom aborda acest aspect misterios în numărul viitor…

SURSĂPixabay
Articolul precedentOZN – generaţia următoare
Articolul următorAtlantida, de la mărire la decădere – II
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Doina Gradinaru

Cu recunostinta si iubire pentru tot !