ADN-ul, un program viu
© Andrea Danti / 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Ce conexiuni există între genul copiilor, informaţia ADN, karma şi Ierarhiile Spirituale care supraveghează rostul lucrurilor pe Pământ?

Fiinţa umană este o maşinărie extraordinar de complexă în aspectele sale interioare. Deşi la exterior părem nişte fiinţe simple ca alcătuire, cu cât intrăm mai mult înspre interiorul nostru, cu atât asepctele devin din ce în ce mai complexe. De aici derivă şi expresia că multe lucruri mici alcătuiesc un lucru mare.

Se presupune că atunci când oamenii se nasc, ei trebuie să fie sănătoşi din toate punctele de vedere. Acest aspect reprezintă în realitate un cumul informaţional existent la nivelul ADN-ului individual.

Zestrea noastră genetică, aşa cum am explicat în numerele anterioare, provine într-o anumită măsură şi de la părinţi, restul existând la nivelul karmei cu care spiritul respectiv vine la întrupare. Din acest punct de vedere ar fi interesant să vedem şi să înţelegem, în acelaşi timp, în ce fel se combină informaţia ADN din cele două părţi, astfel încât în privinţa programului de viaţă persoana respectivă dispune de cea mai bună combinaţie posibilă, care o ajută în îndeplinirea menirii sale.

Însă întrebarea care se pune este cine sau ce face ca dintre cele 70,6 milioane de combinaţii ADN provenite de la părinţi, să se manifeste în structura viitorului copil, indiferent că este fată sau băiat, exact programul karmic cu care vine la întrupare şi pe baza căruia trebuie să trăiască toate cele câte sunt ordonate de-a lungul propriei existenţe?

S-ar putea spune la o primă analiză că încărcătura karmică, cu care spiritul copilului care vine la întrupare, s-ar putea adapta oricăreia dintre cele 70,6 milioane de combinaţii. Este de admis o asemenea ipoteză. Dar totuşi nu se întâmplă aşa. De ce oare? Mai ales că în medicina modernă este bine cunoscută acum o realitate genetică şi anume că după concepţia copilului, zestrea genetică ce poate determina genul feminin are o durată de viaţă mai mare decât zestrea genetică ce determină genul masculin.

Asta datorită faptului că la nivel cromozomial perechea XY specific masculină nu are o stabilitate aşa de mare ca perechea feminină XX. Şi atunci, în raport cu karma spiritului venit la întrupare, ce anume face sau determină, de exemplu, ca viitorul copil să se nască cu genul respectiv?

Următorul episod<< ADN-ul, un program viu – IIADN-ul, un program viu – IV >>
SURSĂ123rf
Articolul precedentADN-ul este lumină vie – II
Articolul următorADN-ul, un program viu – IV
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile