ADN-ul un program viu
© Shawn Hempel / 123rf

ADN-ul ne poate oferi multe răspunsuri chiar şi la probleme legate de devierile psiho-spirituale şi de personalitate ale comportamentului uman.

Aşa cum suntem ca fiinţe inteligente şi raţionale, conform înfăţişării noastre, părem simpli pe dinafară. Ştiinţa şi tehnologia ultimelor decenii au reuşit să pătrundă în microcosmosul uman până la nivelul celulei, iar în prezent aparatura modernă de cercetare poate avansa chiar până la nivelul interiorului nucleului celular, astfel încât putem înţelege şi mai bine procesele care au loc permanent în interiorul nostru.

Fiecare om atunci când se naşte vine din planul spiritual dimensional cu o anumită zestre energo-informaţională, care se adaugă la cea genetică ereditară primită de la părinţi.

Karmic vorbind, dacă un spirit venit la întrupare îşi ia o misiune în calitate de persoană Yang adică masculină, şi părinţii respectivi îşi doresc o fată, care este Yin ca persoană, dorinţa lor se poate imprima în propriul ADN transmis în momentul concepţiei către viitorul nou-născut. Astfel poate exista un fel de conflict în momentul în care informaţia de la nivelul Sinelui spiritual al viitorului copil se va întâlni cu ADN-ul moştenit ereditar.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< ADN-ul, un program viu – IIIADN-ul, un program viu – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?