ADN-ul, un program viu
© Sergey Nivens / 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

ADN-ul din noi este un program viu, care ştie perfect ce are de făcut pentru noi din toate punctele de vedere.

Sperăm că acest serial este interesant pentru foarte mulţi dintre voi, având în vedere că toată lumea are fraţi, părinţi, copii, veri, cumnaţi şi prieteni. Explicaţiile oferite până acum despre cum acţionează mecanismul ADN-ului în interiorul nostru au descris asemenea procese care au loc cu preponderenţă în copiii care se nasc de 10 ani încoace şi care mulţi dintre ei deţin capacităţi nebănuite.

Mediul familial în care se nasc asemenea copii este un element fundamental pentru dezvoltarea lor spirituală sau pentru inhibarea calităţilor pe care ei le au.

La noi în România de exemplu a fost adus un astfel de copil, de către mama şi bunica sa, la o celebră doamnă terapeut cunoscută atât în ţară, cât şi în străinătate. Familia era speriată de anumite manifestări ale copilului, considerând că „îl are pe necuratul în el”.

Despre ce era vorba?

SURSĂ123rf
Articolul precedentMisterele Shamballei – Sfântul Graal (III)
Articolul următorAtlantida, de la mărire la decădere – VI
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile