ADN-ul Zeilor
© Sergei Nivens / Bigstockphoto

V-aş putea spune toată povestea, dar la ce bun, atâta timp cât istoria Pământului este atât de măsluită şi încâlcită?!

Aşa cum vă spuneam în numărul trecut Enki şi Nimah, fraţi vitregi, însă copiii lui Anu, regele cerului, au făcut genetic clone la omul adamic (Adam şi Tiamat), numite luluşi pentru a fi servitori perfecţi ai annunakilor în casele lor, dar mai ales pentru a lucra în minele de aur, pentru extracţie.

Acest aur fiind de mare importanţă pentru planetă şi supravieţuirea lor. Totul a fost acceptat de Consiliul celor 12 Zei, dar mai ales bine venit, iar lucrurile au mers bine pentru rasa lor. Aceşti luluşi nu aveau conştiinţă de sine, nu aveau afecte, şi nu aveau capacitatea de a procrea.

Într-o zi Enki şi sora sa, şefa laboratorului, au hotărât să mai facă o modificare genetică pe Adam şi Eva pentru a-i înzestra cu darul vorbirii, şi pentru a-i face conştienţi de planul lor emoţional. „Au umblat” la catenele ADN-ice programându-le funcţia de reproducere şi funcţia vorbirii.

Acest experiment a fost o mare reuşită, dar şi un mare secret păstrat strict faţă de agresivul Enlil, comandantul Pământului, şi de fiul acestuia. Sigur că, un astfel de eveniment nu a putut fi ţinut secret la infinit.

Enlil şi iscoadele lui spionând ţinutul Edinului (proprietatea lui Enki) au descoperit o Evă conştientă de sexul ei, şi ruşinată de goliciunea ei, destul de inteligentă ca să-şi construiască anumite obiecte de folosinţă. Acest experiment atât de reuşit, l-a înfuriat atât de tare pe Enlil, încât l-a legat fedeleş pe Enki şi l-a luat prizonier.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?