Aflaţi secretele numerelor - II
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Viaţa noastră se desfăşoară pe două coordonate, cea a influenţei vibraţionale din data de naştere şi cea a influenţei vibraţionale a numelui primit.

Numerele reprezintă şi la ora actuală secrete ce trebuie descifrate cu multă atenţie. Şi asta deoarece, aşa cum menţionam în numărul trecut, ele sunt în realitate vibraţii care acţionează sub forma unor tipare precise.

De exemplu cimatica – aceasta fiind o ştiinţă relativ nouă ce studiază efectele vibraţiilor sonore asupra materiei – a pus în evidenţă prin numeroase experimente de laborator că materia, indiferent că este apă, praf, nisip sau alte substanţe similare, capătă forme geometrice precise cu 3, 4, 5, 6 sau mai multe laturi, atunci când aceste componente sunt supuse unor vibraţii sonore cu anumite frecvenţe stabilite.

De asemenea în interiorul acestor forme cu laturi pare sau impare, şi aici depinde şi de frecvenţa sonoră respectivă, se formează alte modele geometrice precise. Deci cu alte cuvinte se poate spune că totul, dar absolut totul în Univers este structurat pe baza principiilor matematice.

Geometria divină se află până şi în cel mai mărunt fir de praf cosmic din universul fizic. Şi dacă acest univers cu trei dimensiuni este astfel structurat, vă daţi seama în privinţa universurilor multidimensionale ce geometrie divină acţionează?

 
Următorul episod
Articolul precedentGeniile viitorului
Articolul următorEfectele rugăciunii asupra sănătăţii
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile