Aflaţi secretele numerelor - II
© Bigstockphoto

Viaţa noastră se desfăşoară pe două coordonate, cea a influenţei vibraţionale din data de naştere şi cea a influenţei vibraţionale a numelui primit.

Numerele reprezintă şi la ora actuală secrete ce trebuie descifrate cu multă atenţie. Şi asta deoarece, aşa cum menţionam în numărul trecut, ele sunt în realitate vibraţii care acţionează sub forma unor tipare precise.

De exemplu cimatica – aceasta fiind o ştiinţă relativ nouă ce studiază efectele vibraţiilor sonore asupra materiei – a pus în evidenţă prin numeroase experimente de laborator că materia, indiferent că este apă, praf, nisip sau alte substanţe similare, capătă forme geometrice precise cu 3, 4, 5, 6 sau mai multe laturi, atunci când aceste componente sunt supuse unor vibraţii sonore cu anumite frecvenţe stabilite.

De asemenea în interiorul acestor forme cu laturi pare sau impare, şi aici depinde şi de frecvenţa sonoră respectivă, se formează alte modele geometrice precise. Deci cu alte cuvinte se poate spune că totul, dar absolut totul în Univers este structurat pe baza principiilor matematice.

Geometria divină se află până şi în cel mai mărunt fir de praf cosmic din universul fizic. Şi dacă acest univers cu trei dimensiuni este astfel structurat, vă daţi seama în privinţa universurilor multidimensionale ce geometrie divină acţionează?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
    
Următorul episod<< Aflaţi secretele numerelor – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?