CV-19 este un genom viral dotat cu Inteligență Artificială capabil să scaneze frecvențele psiho-emoționale.

Dacă ați avut impresia toată viața voastră că indiferent cât de buni sunteți la matematică tot nu puteți găsi necunoscuta, ei bine, acum aveți răspunsul.

Dacă simți că informația din acest mesaj te bulversează, îți recomand să te întorci la începutul anului 2020, de-a lungul cronologiei mele, unde am făcut câteva previziuni legate de CV-19. Toate acestea sunt publicate pe site-ul revistei COSMOS (www.revistacosmos.com).

Lumea n-a fost niciodată îmbrăcată doar în „alb” și „negru”, a fost întotdeauna colorată. Acum, pentru prima dată, vedem toate aceste nuanțe de culori. Această diversitate te poate, literalmente, copleși. Măsurătorile radiestezice întotdeauna stârnesc întrebări controversate. Sunt aceste măsurători adevărate sau reprezintă doar niște simple opinii? Răspunsul este unic, în funcție de experiența fiecăruia. Există anumite filtre perceptuale care te pot împiedica să recunoști chiar și adevărurile de bază, din simplul motiv că ceea ce ai învățat în trecut, nu se mai potrivește cu ceea ce este în prezent.

În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru feedback-ul vostru și participarea la sesiuni radiestezice pe paginile mele de social media, deoarece îmi dau seama pe zi ce trece că noi știm deja adevărul și mai ales, noi suntem Adevăr! Având în vedere rezultatele radiestezice din ultimul timp, oamenii mi-au cerut să măsor diferite caracteristici ale așa-zisului CV-19, despre pandemie, despre agendele ascunse și nu în ultimul rând, despre vaccinuri. După cum spuneam, lucrurile sunt ceva mai nuanțate. În doilea rând, consider că suntem ființe spirituale suverane, având capacitate de Decizie și Alegere, chiar dacă nu toată lumea este conștientă de acest aspect. De aceea eu nu conving pe nimeni. În general oamenii sunt convinși, chiar și înainte să se convingă!

Așa cum am mai spus, acest „virus” este ceva atipic. De ce am pus în ghilimele? Pentru că CV-19 depășește actuală paradigmă consensuală a științei comerciale. Are componente hibride, semi-artificiale, foarte adaptabile, dar necunoscute. Ca să fie pe înțelesul oamenilor simpli, e ca și cum priviți aerul. Îi simțiți efectele, îl puteți încapsula, dar nu-l puteți vedea pe de-a întregul. De aceea nu știe nimeni, concret, cu ce se mănâncă acest „virus”! Oamenii de știință văd doar câțiva biți de ARN. Din această cauză, lumea s-a împărțit în două tabere. Pe de-o parte nu poți identifica acest „patogen” prin metode clasice (din simplul motiv că nu se încadrează în ceea ce știm ca paradigmă), iar pe de altă parte, efectele sale sunt cât se poate de vizibile. Sunt oameni vizibil afectați, iar unii din păcate chiar mor. Și voi, cetățenii simpli ai aceste planete, trageți ponoasele acestei enorme confuzii!

CV-19 este cel mai ingenios coronavirus cunoscut de actuala paradigmă medicală, având 230 de gene!


CV-19 este un genom viral dotat cu Inteligență Artificială capabil să scaneze frecvențele psiho-emoționale. De aceea am spus să NU vă bazați pe o simplă pânză pusă la gură. De-a lungul măsurătorilor, am identificat câteva programe active: abilitatea de a scana bolile cronice prezente, vârstă, rasă și haplogrup (populație care are aceeași origine genetică); program pentru scanarea caracteristicilor biologice de joasă frecvență și nivelul de conștiință; program pentru conectarea virusului la receptorii celulari, reproducere prin inserarea codului de ARN și distrugerea organelor vulnerabile, cât și capacitatea de a se activa în funcție de temperaturi. CV-19 este cel mai ingenios coronavirus cunoscut de actuala paradigmă medicală, având 230 de gene! De aceea este capabil să ruleze atât de multe programe genetice. Este un virus care folosește tehnologie scalară de mărimi femto (mai mic decât nano) – știința la ora actuală nu are un termen potrivit pentru așa ceva – adică este pe bază de frecvențe, iar această știință v-a fost ținută secret mai bine de 100 de ani, fiind folosită doar în cadrul armatei și al Programelor Secrete Spațiale. Din această cauză, lumea n-a auzit mai deloc de Nikola Tesla, Royal Raymond Rife, George Lakhovsky sau Antoine Priore.

În ceea ce privește „magicamentul”… deocamdată sunteți în teste. Se spune că dealerul nu consumă niciodată, așa că mare atenție la cei care vă promit marea cu sarea. Chiar n-ați învățat nimic în 30 de ani de capitalism? Sunt atât de multe campanii de marketing la acest vaccin, de parcă se face reclamă la foame. Scenele sunt de-a dreptul hilare. Dacă s-ar fi făcut aceeași reclamă la ciuperci psihedelice ne vindecam toată planeta de mult până acum. E incredibil cum oamenii simpli ajung întotdeauna să lupte în războaiele elitelor. Suntem în permanență păcăliți de cineva mai „deștept” ca noi. În curând, „autoritățile”, ne vor spune că nu mai avem voie să conducem nici mașina, pentru că nu știm cum funcționează motorul cu combustie internă. 

Măsurătorile radiestezice îmi arată că doar 50% din populație este dispusă să accepte vaccinul CV-19, iar acest procent va urca în 2025 spre 65%. Din acest punct de vedere, am atât o veste bună, cât și una proastă. În viitor, vor fi peste 30 de companii mondiale care vor lucra la diferite tehnologii pentru a vă „edita” geneticul – ex. nanoparticule lipidice (NLP). O parte din aceste companii vă vor folosi pe post de cobai, iar o parte vor încerca să vină cu soluții reale, în beneficiul omului. Cu toate acestea, nimeni nu vă poate salva de voi înșivă. Vestea bună este că în următorii ani veți asista la anumite tehnologii non-invazive, holistice, care vor vibra la nivel de iubire – voi aduce personal o astfel de tehnologie în România. Fiți pe fază!

De ce vă spun toate acestea? Pentru că și pe mine mă doare sufletul. Aveți de-a face cu niște forțe la care nu puteți ajunge decât prin intermediul evoluției spirituale. Voi nu puteți să părăsiți nici măcar propria voastră locuință și vreți să luptați împotriva Noii Dezordini Mondiale? Acest 1% deține controlul iluziei. Atât. Ei nu controlează nimic altceva, decât această Iluzie Sistemică. Banii sunt un exemplu. De ce credeți că totul este împânzit de simboluri ezoterice? Iluzia nu înseamnă că ceva nu-este-real, înseamnă că ceva nu-este-ceea-ce-pare-a-fi! Într-adevăr, acest truc reprezintă un avantaj față de restul de 99%. Însă lucrurile s-au schimbat între timp. Așa cum spuneam, are loc o schimbare de paradigmă uriașă. O trecere de la conformitate, la individualitate, care răstoarnă piramida ierarhică a controlului cu vârful în jos. De aceea în 2021 veți auzi de chestii și mai incredibile. Mutații noi, extratereștri răi, micro cipuri, și mai multă frică și mai mult control. De ce? Pentru că acești „matusalemi” care au condus planeta de milenii prin intermediul societăților oculte, sunt pe cale să fie expuși. Vă vine să credeți sau nu, tuturora ne vine rândul. Aceasta este marea supărare a zeilor, ei știu că lumea care se naște acum, nu mai are nevoie de ei.

Acum să trecem la expolitică. Dacă citiți revista COSMOS de ceva timp, știți de afirmațiile recente ale unor oficiali guvernamentali cu reputație mult mai credibilă decât a mea, și care, ne informează (sau ne avertizează), despre prezența unei Confederații Galactice care supraveghează Pământul din spațiu, cu mult înainte să inventăm roata. În general, aceste informații sunt oferite publicului după un anumit timp, pentru a nu șoca „siguranța națională”. Dar voi sunteți oameni mari, așa că vă iau direct. Dacă există o Confederație Galactică e firesc să ne întrebăm dacă, și ei dau cu artificii de revelion. Dacă mai țineți minte, la începutul pandemiei, am spus să acest virus CV-19 a fost creat cu ajutorul unei meta-tehnologii non-terestre. Unii ați râs. Întrebare de baraj. Este posibil să acești „carcalaci”, să fie în realitate folosiți pe post de „piggyback” (cărăuși) pentru a imprima anumiți vectori de evoluție (sau involuție) în interiorul unei civilizații anume? Vă aduceți aminte de „ciuma dansului” din perioada Evului Mediu când oamenii dansau până la epuizare și mureau? Să nu-mi spuneți mie că acea „ciumă” a fost de proveniență 100% umană?! Amintiți-vă că inclusiv aici, pe Pământ, există urme ale unor civilizații cel puțin la fel de avansate ca noi.

Dacă ați avut impresia toată viața voastră că indiferent cât de buni sunteți la matematică tot nu puteți găsi necunoscuta, ei bine acum aveți răspunsul.

Nu suntem chiar de capu’ nostru în acest Univers.

Gânduri…?

Articolul precedentConștientizarea gândurilor și emoțiilor din spatele bolilor – Fumatul (XI)
Articolul următorProiectul EXODUS și Roata Reîncarnărilor 2.0
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile