Pacea este o frecvență care permite Întregului să vibreze în Armonie

Evoluția regnului vegetal este complet altruistă; ele lucrează pentru a ajuta evoluția tuturor, chiar și evoluția planurilor interioare ale omului.

În acest număr m-am gândit să împrumut un pic rubrica „Natură, Sănătate, Echilibru” (fosta rubrică „Sănătate de la Natură”) și să vorbim un pic despre Regatul Plantelor în procesul de Ascensiune (Înălțare Spirituală).

Vă spun sincer, că stăteam și mă gândeam despre ce plante am mai putea scrie în revistă pentru a stârni interesul oamenilor, însă m-a trezit Spiritul imediat la realitate, spunându-mi că „Mama Pământ are peste 300.000 de specii de plante, n-ai tu timp să scrii câte pot Eu să creez”! În plus, odată cu Noua Eră de Aur a Vărsătorului, vor apărea în jur de 15.000 de specii noi! Unele încrucișate pe cale naturală, altele cu ajutorul ingineriei genetice realizate de om. Rolul Creației pe o planetă, este să realizate diversitate din elementele regnului respectiv, iar planeta noastră se pricepe la asta de minune. Apoi gândiți-vă la combinațiile dintre aceste plante și sinergia lor. Geea este cu adevărat o fabrică de ingrediente alchimice!

Așadar, haideți să vedem ce rol au plantele în procesul de Evoluție Spirituală și cum putem participa și noi, în mod activ, la Ascensiune, folosind Regatul Plantelor?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile