Alchimia şi sigiliile
© Peter Hermes Furian / Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Pentru a folosi Sigiliile şi energiile lor trebuie mai întâi să îţi purifici structura energetică a aurei, pentru a fi capabil să susţii o vibraţie ridicată care poate controla nivelele electronilor din materie.

Din vremuri foarte îndepărtate au ajuns până la noi în prezent frânturi ale Ştiinţei Sacre, din epoci în care maeştrii spirituali – fie că erau magi, şamani, vrăjitori sau teurgi – duceau lupte contra spiritelor demonice.

Acestea au putut pătrunde în zona Pământului într-o vreme când în Atlantida se experimentau energiile dimensionale şi din insuficientă pricepere şi capacitate de a controla asemenea energii, s-au produs fisuri între dimensiuni permiţând strecurarea acestor spirite malefice în zona planetei noastre, atât în planul fizic, cât şi în astral.

De atunci încoace toate şcolile spirituale din lume au folosit în privinţa combaterii spiritelor malefice foarte multe simboluri numite sigilii sau peceţi. Ca o scurtă paranteză am putut să observ în ultimul deceniu o sete morbidă a multor puştani din generaţiile 1986-1996 de a cunoaşte şi folosi asemenea simboluri – sigilii de tot felul şi vom enumera imediat categoriile lor, mulţi dintre ei fiind acaparaţi cu totul de aşa ceva doar pentru că le-au văzut în jocurile video pe care le jucau acasă pe calculator.

Alţii cu ceva mai multă minte dar cu insuficient discernământ încă, folosesc şi acum sigilii şi tot felul de simboluri, crezându-se mari magi ai forţelor oculte, când în realitate nu-şi dau seama cu ce energii se joacă. Unii dintre ei, din persoanele benefice care erau, s-au transformat în persoane antipatice.

Ca să fim bine înţeleşi există sigilii speciale care îl pot pune pe practicant în contact dimensional cu arhanghelii – care sunt de fapt conştiinţe colective ce funcţionează ca o Unime, există sigilii angelice, demonice, interdimensionale şi alchimice…

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?