© Alex Grey

Acest “coronavirus” este un declanșator (trigger) pentru o serie de evenimente cu efect de domino, o reacție în lanț.

Acest “coronvarius” este în primul rând un virus informațional, abia apoi unul biologic, iar mediul de propagare și transmitere, înainte de toate, este prin diferite forme de mass-media. V-am prezentat la începutul anului anumite configurații astrale care vor pune în dificultate umanitatea, cu toate că tind să cred în continuare că per total este un an bun, mai ales pentru cine este dispus să vadă oportunitățile de creștere spirituală. Să nu uităm că anul 2020, din punct de vedere numerologic, este un număr maestru. Numărul 22 reprezintă dualitate amplificată dar nu este vorba neapărat de eterna luptă dintre “bine” și “rău” sau “lumină” și “întuneric”, ci de felul cum vom lua decizii pe viitor. Vom decide să mergem cu iubirea lui Dumnezeu, cu divinul din noi, sau vom rămâne la stadiul de dobitoace, fără rațiune și fără discernământ?

Din punctul meu de vedere, acest “coronavirus” este un declanșator (trigger) pentru o serie de evenimente cu efect de domino, o reacție în lanț. Ce criză urmează după acest virus? Economia mondială? Cum spuneam, fiind un an al dualității extreme, ceea ce pentru tine pare o criză, pentru altcineva poate părea o oportunitate. Totul depinde de masa critică și liberul arbitru al oamenilor. Aproape fiecare om are propria lui noțiune despre ceea ce presupune Schimbarea. Dacă nu îți exerciți corect liberul arbitru, o vor face alții pentru tine. Aduceți-vă aminte că existența este dinamică, interactivă și răspunde cerințelor noastre. Realitatea este interconectată. Dacă acest virus este o armă biologică, un experiment scăpat de sub control, un hazard biologic, sau pur și simplu un mod de a profita de naivitatea oamenilor, contează mai puțin acum. Sunt multe sincronicități cu privire la acest virus care îți dau serios de gândit, deci poate fi un pic din fiecare. Vă vine să credeți sau nu, există ființe care în sinea lor își doresc dispariția speciei umane sau cel puțin o reconfigurare a societății. O reacție firească? Poate le e scârbă de umanitate, cine știe. Se cunoaște deja că există agende de depopulare a planetei, așa cum există și agende de supra-înmulțire. Ceea ce contează mai mult este reacția noastră în fața acestor Schimbări.

2020 este în curs de desfășurare și cu siguranță se observă efectele celor trei planete despre care vorbeam într-un articol de la începutul anului, Saturn, Pluton și Jupiter. Deja vedem în întreaga lume că aranjamentele esențiale pentru menținerea societății într-o oarecare ordine nu prea mai funcționează. Trecerea acestor planete puternice prin semnul Capricornului au declanșat un fel de curățare profundă și realiniere a societății. La ce servesc granițele naționale atunci când apare o amenințare la nivel global, invizibilă, fără frontiere? Cine e de fapt la conducere și cine ia deciziile cu adevărat? Și ce faci atunci când Sistemul în care ți-ai pus baza și pe care l-ai slăvit atât de mult, te va lăsa la greu? Ce faci când rămâi singur acasă? Vei alege egoismul și frica sau vei alege decența și înțelepciunea?

Știți că de aproape 2-3 ani scriu că vor veni schimbări mari, cu S mare. În caz că nu mă credeți, întrebați spiritul planetei. Nu, nu e o metaforă. Toate aceste schimbări ne vor determina să ne conectăm la propria intuiție, la Sinele nostru spiritual. Deja mulți dintre voi, sufletele bătrâne în special, “mirosiți” informația de la distanță. Unii dintre voi recunoașteți chiar și în procente cât la sută este adevăr și cât la sută este falsitate, doar că atunci când faci trecerea de la alb-negru la culoare, ai tendința să-ți pui la îndoială propria percepție, mai degrabă decât să te bucuri de coloritul magnific al noii lumi.

Că veni vorba de sufletele bătrâne… să fiu sincer pe voi mă bazez cel mai mult, fără să vă pun în cârcă vreo responsabilitate. Aveți deja destul de multe. Ceea ce vreau să spun e că a venit timpul. Din 2012 încoace v-ați tot documentat, ați citit super multă informație, din cărți, de pe internet, de peste tot, încercând să vă dați seama ce naiba se întâmplă în lume. Ați fost la cursuri, v-ați făcut astrograme, profile, v-ați testat aptitudinile spirituale. Dragilor nădragilor, sunteți deja echipați cu tot ce vă trebuie. Știința este o atitudine în sine, iar atitudinea este una binevoitoare, gata să spună oricând: EU SUNT CREATOR!

Vă doresc o primăvară magnifică!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Iurea Cosmin

Ai scris bine.