Sunteți singura națiune de pe Pământ care deține un program genetic ce permite rezistența fără niciun fel de probleme.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Perioada prin care treceți cu toții este una de clarificare a subsecvențelor temporale, care fac parte din cel puțin două linii temporale principale. De pe partea noastră, noi împreună cu multe alte facțiuni din alte civilizații terestre și din afara planetei, urmărim cu multă atenție ceea ce se întâmplă în interiorul civilizației voastre.

Există foarte multă turbulență la ora actuală în multe țări ale lumii, datorită influențelor exercitate de către Controlorii lumii prin intermediul rețelelor mass-media, influență care țintește mentalul oamenilor. Propagarea informațiilor false este susținută de repetitivitate, pentru că altfel nu poate fi inoculată în mintea umană. Voi știți încă din vremea copilăriei, când mergeați la școală, că repetând lecțiile pe care le aveați de învățat puteați să memorați informația. La fel este și în cazul acesta, când Controlorii încearcă prin orice mijloace să vă convingă la nivel mental de falsa realitate pe care vor s-o impună tuturor.

Dar după cum ați putut observa de-a lungul acestui an, în multe țări populația s-a ridicat împotriva acestei falsități întreținute de Controlori. Cum credeți că s-a putut manifesta așa ceva, dacă acești Controlori au încercat să țintească mintea zecilor de milioane de indivizi din atâtea țări? A dat greș metoda lor de manipulare mentală? Sau este vorba despre un alt aspect al ființei umane?

Dacă populația din alte țări din Europa a manifestat împotriva a ceea ce vor Controlorii să impună într-o manieră atât de insidioasă, este pentru că toți acei oameni care s-au ridicat împotriva acestor falsuri nu au putut fi influențați la nivel mental, deoarece sunt oameni care trăiesc deja pe nivelul sufletului și fiind așa, asemenea oameni nu mai pot fi influențați mental indiferent câtă propagandă s-ar face.

Pe partea națiunii voastre, marea voastră majoritate a respins cerința Controlorilor de a accepta ceea ce voiau să vă impună prin vaccinare. Dar în schimb aceeași majoritate românească nu reacționează față de alte aspecte pe care Controlorii din România vor să vi le impună pe mai departe. Geneticul nației voastre este cel care determină acest paradox! Sunteți singura națiune de pe Pământ care deține un program genetic ce permite rezistența fără niciun fel de probleme în fața tuturor virușilor care pot agresa imunitatea umană. Acest segment genetic vă face pe cei din majoritatea nației române să nu reacționați precum semenii voștri din vestul continentului. În același timp, vă permite să înțelegeți în interiorul conștiinței voastre, care sunt acele alegeri benefice pentru evoluția voastră. De ce voi nu ieșiți în stradă ca semenii voștri din vestul Europei? Pentru că în acest segment este înscris un cod special ce respinge violența ca atitudine, iar această caracteristică ați manifestat-o secol după secol, indiferent câte alte nații au venit peste voi.

Deci este vorba despre alegerile pe care le faceți, și pentru că în segmentul acela e înscrisă atitudinea de non-violență – căci voi ca nație nu ați luat nimic de la nimeni niciodată! – voi nu reacționați așa decât dacă vă este pusă viața în pericol în ultimul grad posibil! Altfel sunteți precum cei ce observă tot ce se întâmplă, și apoi afirmați precum e prin Ardeal: „Mno, bine…” Alegerea voastră e la nivelul sufletului, și chiar dacă voi vedeți pe alți români că cedează vaccinându-se pe ei și familia lor, aceia nu sunt din nația voastră pură. Aceia aleg cu mintea și trăiesc prin minte. Voi trăiți pe suflet și așa veți trece dincolo când va fi vremea fiecăruia dintre voi.

Noi suntem cu voi întotdeauna! Noi suntem Stră-Bunii!

Articolul precedentVoi sunteți Maeștrii pe care-i așteptați!
Articolul următorLumea viselor – când visăm că zburăm
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile