Alien-aţii
Secvență din filmul They Live (Ei Trăiesc), 1988. Un film care comunică de fapt un mesaj puternic despre elita politică și utilizarea mijloacelor de informare în masă pentru a controla masele, și nu numai.

Este un soi de vampirism modern, bine calculat, care urmăreşte de fapt subminarea echilibrului evoluţiei umane în România.

Cred că începeţi să vă obişnuiţi treptat cu aceste titluri oarecum compuse ca înţeles. Pentru a nu avea nici un dubiu asupra sensului cuvântului din titlu, să vedem ce definiţie are conform Dicţionarului Explicativ al Limbii Române: ”ALIENÁT, -Ă, alienați, -te, adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de o boală mintală; nebun.”

La ce ne referim în cuprinsul acestui articol?

La toate acele persoane şi personaje care ocupă funcţii publice de rang înalt, şi care prin însăşi natura funcţiei lor influenţează major, şi vom vedea că mai mult în sens negativ, opinia publică românească.

Termenul de alienat vine de la cuvântul din engleza americană “alien” care înseamnă şi străin, ca individ care vine într-o comunitate dintr-o altă comunitate, dar şi extraterestru ca înţeles al unei fiinţe ostile cu intenţii obscure asupra oamenilor.

Este evident că titlul face referire la cel de-al doilea sens, şi ca să fim mai aproape de subiect să spunem că în funcţiile publice menţionate, dintre care cea mai înaltă şi mai importantă este cea a preşedintelui, să spunem că Alienaţii care au ajuns să ocupe aceste funcţii publice de rang înalt nu sunt spirite umane. Căci spiritele umane înţeleg instinctiv în marea lor majoritate natura situaţiilor cu încărcătură negativă şi datorită laturii divine interioare nu agreează asemenea stări de lucruri. Dar nu! Aceste spirite alienate ale unor astfel de funcţionari publici de rang înalt, cum sunt unii preşedinţi de partide din România, şi cum este şi cel de la Cotroceni, reprezintă în realitate spirite provenite dintr-o altă specie, dintr-o altă naţiune decât cea umană.

Cum poţi considera altfel asemenea personaje care, cu ocazia conferinţelor de presă sau al unor discursuri anunţate din timp, ies şi declară public tot felul de aberaţii ideologice sau contrazic de-o manieră vecină cu patologicul realitatea existentă?

Alien-aţii sau alien-naţii, adică aceste spirite non-umane dintr-o altă naţie decât cea umană, sunt întrupate sub înfăţişarea de om şi de la naştere până acum când ocupă asemenea funcţii, au parcurs propriul drum existenţial folosindu-se de orice prilej pentru a parveni în astfel de funcţii, fără niciun fel de scrupule.

Exprimări de genul “daţi-le cu parul în cap”, ori încurajarea în public a unor expresii foarte triviale la adresa adversarilor aleşi democratic prin voinţa majorităţii naţiunii, ori afişarea în public împreună cu personaje violente şi instigatoare care au participat la evenimente publice violente şi încurajarea unor asemenea personaje agresive, demonstrează din partea acestor creaturi alienate – şi mental, şi emoţional, dar şi spiritual – că nu fac parte din linia de evoluţie umană.

Negarea de către alienaţii aceştia a tuturor evidenţelor demonstrate cu zeci şi sute de dovezi, şi mai ales exprimarea din partea acestora prin diferite discursuri agresive, voit ostile şi împotriva oricărei urme de umanitate, ne indică nouă foarte clar că din punct de vedere karmic, parvenirea unor astfel de specimene în astfel de posturi publice de rang înalt a fost deliberată, ca şi acţiunile lor împotriva societăţii româneşti.

Gradul de alienare al acestor demenţi care ocupă funcţii de conducere foarte importante generează vibraţii negative şi reacţii karmice energetice de vibraţie joasă, de care au nevoie ca să se alimenteze în structura lor interioară.

Pentru că asta este tactica lor.

Aruncă în spaţiul public prin declaraţii diferite subiecte, care agită lumea emoţional şi energetic, iar prin faptul că lumea reacţionează la şmecheriile lor le oferă acestor creaturi prilejul de a se hrăni energetic şi de a rămâne pe aceleaşi poziţii, deşi lumea nu-i mai vrea.

Este un soi de vampirism modern, bine calculat, care urmăreşte de fapt subminarea echilibrului evoluţiei umane în România.

Dar… aşa cum spune un proverb pe care-l parafrazăm acum… fiecare alienat pe nebunia lui piere…

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?