© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă sistemul vostru solar se aliniază tot mai mult cu energiile Câmpului Fotonic Holografic, voi trebuie să realizați o aliniere similară în voi înșivă de asemenea.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Vă vom transmite în această comunicare o informație care are legătură cu întreaga voastră omenire. Pentru că tot ceea ce se petrece în prezentul vostru pe planetă are legătură cu această informație.

Deja de-o generație încoace omenirea se află în Câmpul Fotonic Holografic sau Centura Fotonică așa cum îi spuneți voi. Este și fotonică, și holografică, deoarece în cuprinsul ei conține conexiuni cu cea de-a 5-a dimensiune, spre care mulți dintre voi vreți să ajungeți. În timp ce mintea voastră vrea să păstreze multe elemente ale vechiului, care țin de ne-iubire, sufletul vostru tânjește pur și simplu către o scăpare de toate aceste elemente ale vechiului. Rezolvarea unei asemenea stări de lucruri, pentru că foarte mulți dintre voi visați la o lume fără aspectele negative care există în cea în care încă trăiți, vă determină pe majoritatea să vreți să ajungeți în acea lume ideală la care visați de ceva vreme.

Articolul precedentInterpretarea viselor: Scările – Reflexie a conștiinței (III)
Articolul următorNumeromantica – energie și destin
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile