Arcturian sau Pleiadean
© CC0 / Commons Wiki
Timp estimat de citire: 3 minute

Rasa Draco, prin reptilieni și Illuminati, încearcă să dețină pe mai departe controlul asupra omenirii. Motivul real?

Vremurile pe care le traversăm ne apropie de finalul unui ciclu cosmic, pe măsură ce înaintăm în Centura Fotonică. Se pare că la anumite intervale spațio-temporale se manifestă anumite alinieri ale sistemului solar, și deci și ale Pământului, la unele linii de energii galactice. Așa cum sunt Liniile Ley pe suprafața planetei noastre – acestea sunt linii de energii subtile ce străbat lumea doar în anumite direcții – la fel există în galaxie, și deci în fiecare galaxie, asemenea Linii Energetice Subtile.

Înmulțirea fenomenelor care au loc la suprafața Terrei, indică foarte clar că traversăm o zonă galactică a Centurii Fotonice care se află în directă legătură cu aceste fenomene. Faptul că amploarea acestor fenomene crește nu este de mirare, dar ar trebui să ne gândim la impactul energiilor Centurii cu câmpul nostru bioenergetic ca ființe umane.

Chiar dacă am avansat tehnologic uluitor de mult în doar 200 de ani, în ciuda unui nivel de conștiință încă scăzut – să nu uităm că am avut două războaie mondiale în doar 30 de ani – asta arată destul de clar că repetăm greșeala atlanților, desigur de data asta la un alt nivel. Dacă ei au folosit cristalele și au greșit printr-un exces în acest sens, noi abuzăm la rândul nostru de descoperirile științei, considerându-ne tot mai mult întocmai ca Dumnezeu. Și dacă atlanții au greșit cu cristalele, noi greșim cu atomul. Practic ne aflăm în fața unei aceleiași probe în care s-au aflat și atlanții și suntem pe cale să o comitem dacă nu ne vor opri civilizațiile superioare nouă.

Centura Fotonica Miscarea Precesionala Ascensiune Pleiade
Precesiunea echinocțiilor este utilizată pentru a descrie mecanica ciclului Înălțării ca progresie evolutivă a expansiunii conștiinței umane pe Pământ.

Asemenea chestii au existat și înaintea atlanților, cu multe milenii anterior, deoarece întregul sistem solar parcurge ciclic aceeași traiectorie către constelația Pleiadelor spre Centura Fotonică. Și odată la 26.000 de ani se produce o aliniere dimensională extrem de importantă. Această zonă din Pleiade, unde se află zeci de subcivilizații ale rasei din Pleiade, este o regiune galactică foarte importantă, cu rol de portal galactic interdimensional. De aceea odată la 26.000 de ani pe Pământ au loc anumite fenomene care duc fie la dispariția civilizațiilor, în cazul în care acestea au abuzat de cunoaștere, fie un salt calitativ la nivel de conștiință, dar și intervenții benefice din partea altor civilizații evoluate, care primesc misiuni de susținere a pământenilor.

Statuia lui Mothman (Point Pleasant, WV)

Odată la 26.000 de ani se produce o aliniere interdimensională, care face conexiunea între diferite regiuni ale acestui univers fizic, zone dimensionale, alte galaxii vecine, și nu în ultimul rând  cu alte universuri vecine. Acesta este motivul pentru care în urmă cu câteva sute de mii de ani au ajuns în zona noastră de galaxie, și prin urmare în zona Pământului, draconienii, cu tot răul care l-au adus cu ei.

Regiunea Pleiadelor este una cu multe portaluri, folosite ca niște puncte de control/frontieră, și principalul portal se află undeva în zona centrală a acestei constelații. Pământul ca planetă a fost conectat împreună cu celelalte planete și cu Soarele la acest portal, de aceea la ora actuală există lupta aceasta teribilă pe Pământ pentru controlul asupra omenirii. Căci cine controlează planeta și omenirea, ca și pe alte planete, poate emite pretenții în privința portalului din Pleiade, pentru a trece în alte zone ale galaxiei. Și asta deoarece odată la 26.000 de ani are loc în Pleiade o aliniere sincronă de la nivelul 3D până la nivelul 9D. Acesta este și misterul castei Draco, alungată cândva din 9D, după o răzvrătire împotriva Creatorului, fiind exilată cu titlu de pribegie prin univers.

Toate războaiele din Calea Lactee, care au fost cu milioane de ani în urmă, au avut ca scop intenția castei Draco de a reveni în dimensiunea 9D, fără a fi absolvită de răzvrătirea comisă. De aceea Rasa Draco, prin reptilieni și aceștia la rândul lor prin Illuminati, încearcă să dețină pe mai departe controlul asupra omenirii. Cine controlează omenirea, poate cere în numele ei trecerea prin acel portal din centrul Pleiadelor. Acesta este motivul pentru care Draco și reptilienii se străduiesc să tragă de timp, pentru a obține trecerea prin acel portal.

Ultimului război de pe Pământ: războiul credinței.

Articolul precedentUmorul, o cale simplă către vindecare
Articolul următorAlte inteligențe ale omului – Coeficientul de Adversitate (III)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile