Inteligența Fizică
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Inteligența Fizică (PQ) poate fi înțeleasă ca și conexiunea dintre minte și corpul fizic, deoarece știm că starea minții influențează în mod direct starea corpului.

Situația actuală din lume ne face să ne punem unele întrebări despre felul în care evoluăm ca specie. Și mai ales despre reala inteligență a speciei noastre.

Acest aspect ne duce la realitatea cotidiană a tiparelor, pe care le manifestăm fiecare dintre noi mai mult sau mai puțin conștient. Spuneam în numărul trecut al revistei despre Inteligența Sufletului – SQ, pe care o are evident orice om. Întrebarea care se pune este, dacă persoana, este conștientă de acest aspect al sufletului său și dacă-și folosește această inteligență psihică. Asta în condițiile în care marea majoritate a populației își folosește doar IQ-ul, adică intelectul, și doar o treime din populație mai folosește și latura inteligenței emoționale EQ. Data trecută am dat un exemplu despre ce este Inteligența Socială.

Acum vom aborda un alt tip de inteligență, cea numită Inteligența Fizică sau PQ așa cum este ea denumită în Occident…

 
Următorul episod<< Alte inteligențe ale omului – Inteligența SocialăAlte inteligențe ale omului – Coeficientul de Adversitate (III) >>
Articolul precedentDespre complexul salvatului și modelele pe care ni le alegem în viață
Articolul următorAvatarii de grup (III)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile