Așa cum a identificat știința modernă avem trei tipuri de amprente, ca model de bază: amprenta arcuită, amprenta circulară și amprenta spiralată.

Dacă am descifra ceea ce ne transmit amprentele, am putea să ne îmbunătățim foarte mult viața sub toate aspectele.

Iată un subiect pe care mi-am dorit să-l abordez de ani de zile, dar abia acum i-a venit rândul. Vom intra în tainele amprentelor umane, o chestiune fascinantă care s-ar putea să-și mențină locul printre primele enigme ale lumii din toate timpurile.

Fiecare om are amprente de când se naște. Se pare că acestea se formează încă din stadiul primelor luni de sarcină intrauterină, astfel încât de la o asemenea idee vom porni în explicațiile pe car ele veți citi în acest număr al Dosarelor Cosmos. Și veți vedea o interpretare cu totul inedită față de orice chestii pe care le-ați citit până acum de-a lungul anilor din cărți sau de pe internet.

Se spune că fiecare dintre cele 7 miliarde și ceva de ființe umane are amprente unice, chiar și în privința gemenilor siamezi. Adică modelul de amprentă de pe fiecare deget nu se repetă nicăieri în lume. Fiecare deget are modelul său unic și irepetabil, ceea ce duce la ideea că pot exista un număr enorm de amprente. Dacă luăm fiecare deget în parte, și cele 10 degete împreună, înmulțind cu 7 miliarde avem 70 de miliarde de modele de amprente unice și irepetabile!! Vă dați seama? Oare la 100 de miliarde ar apărea o amprentă identică la un om oarecare pe undeva prin lume? Sau mai bine zis, la câte sute de miliarde ar apărea măcar o amprentă identică la un alt om, undeva în lumea asta?

Amprenta mai este numită și relief papilar, fiind formată din creste și șanțuri microscopice, dar ceea ce i-a intrigat pe cercetători, în momentul în care tehnologia a permis pătrunderea în straturile țesuturilor umane, este că acest model al amprentei nu se limitează doar la suprafața pielii, ci el merge până în profunzimea țesutului, ceea ce indică faptul că este vorba despre ceva cu mult mai mult decât un simplu desen natural al pielii. Dar aici apare deja o întrebare: ce anume determină o asemenea formare a șanțurilor și crestelor papilare? Chiar dacă nu le putem vedea cu ochiul liber, dacă am privi la microscop șanțurile amprentelor ne vor apărea ca niște „canioane” veritabile de-a lungul cărora circulă energii.

Să ne amintim că fiecare deget are o micro chakră, iar din perspectiva chiromanției, prima falangă a degetelor este responsabilă de voință. Am putea să ne gândim că aceste creste și șanțuri ale amprentelor se datorează karmei acumulate de către individ? Foarte posibil, căci dacă raportăm fiecare deget la câte o planetă, așa cum există informațiile în chiromanție, ne putem face o idee destul de clară.

Degetului mare îi corespunde Venus – voința folosită în plan afectiv, arătătorului îi corespunde Jupiter – voința folosită la nivelul conștiinței pentru a înțelege, degetului mijlociu îi corespunde Saturn – voința de a fi organizat, răbdător și perseverent, inelarului îi corespunde Soarele – voința de a acționa, iar degetul mic corespunde lui Mercur – voința de a folosi inteligența și cum este aceasta folosită. Deci iată că pe partea karmică, fiecare planetă ce corespunde degetului respectiv putând fi analizată de exemplu în astrograma nașterii, și ne putem apropia de o deslușire a funcțiilor amprentelor. Dar asta este de abia începutul unei asemenea analize, și s-ar putea scrie cel puțin o carte întreagă de vreo 300 de pagini cu lux de detalii, despre toate aceste combinații explicate.

Dar astrograma nu e tot, căci așa cum gemenii, mai ales cei siamezi, au astrograme identice, la fel pot exista oameni care se nasc în aceeași zi la aceeași oră, altfel spus ar avea astrograme identice ca poziționare a planetelor în semne și case. Cu toate acestea, dacă două astfel de persoane ar fi comparate la nivelul amprentelor lor, le vor avea total diferite. Și aici mai apar niște întrebări ciudate: acest model irepetabil al fiecărei amprente este cumva rezultatul combinațiilor genetice din arborele genealogic al individului respectiv? Sau este doar rezultatul combinațiilor de amprente din viețile anterioare ale individului, transmise de la nivel cauzal – conștiința, care nu se dizolvă după ce omul își încetează existența – de la o viață la alta?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

 
Articolul precedentCătre Lumea Nouă
Articolul următorSuntem sau nu spirituali? (III)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile