Andrada și Alpha - II
© CC0 / Pixabay

În preajma Crăciunului începe Marea Purificare cu ajutorul Focului Sacru venit din Ceruri să curețe și să purifice planeta Pământ, și toți oamenii ei.

Un salut călduros din Atlantida, Andrada și Alpha vă urează bun venit la o nouă întâlnire!

Dragi prieteni, vă aflați cu toții, cu mic, cu mare, în pragul unei mari sărbători creștine – Crăciunul. 

Crăciunul se presupune că ar trebui să fie un moment sau perioadă ceva mai liniștită din viața voastră, când familia este cea mai importantă.

Crăciunul este de fapt o invenție a unora, a unor vremuri demult apuse.

Știm că vom intra în conflict cu unii dintre voi, dar asta este, ne asumăm riscul.

Crăciunul la origini era o sărbătoare păgână în care se făceau sacrificii pentru îmbunarea zeilor. O să vă rugăm să aveți răbdare și toleranță cu noi, și să aveți mintea și inima extrem de deschise, este bine să știți ce celebrați.

Sărbătoarea în sine nu este mai importantă decât alte sărbători de peste an, și este bine să cunoașteți anumite aspecte ale acestei sărbători, și în cunoștiință de cauză să îi dați voi semnificația care i se cuvine.

Crăciunul se presupune că ”ar trebui” să vă facă mai buni, mai toleranți, mai înțelegători, și asta prin prisma faptului că la data de 25 decembrie sărbătoriți nașterea lui Iisus.

Cândva o să facem apel la acest mare spirit și îl vom lăsa pe el să spună cele cuvenite cu privire la nașterea lui, misiunea lui, și multe altele. Este mai bine să auziți direct de la sursă, asta ca să nu planeze asupra noastră vreun dubiu.

Ceea ce este cel mai important la ora actuala pentru voi se numește Sărbătoarea Focului Sacru!

Vor fi mulți dintre voi care nu vor accepta această sărbătoare, oricum nu are nicio importanță! Cu sau fără consimțământul vostru ea debutează chiar în preajma Solstițiului de Iarnă!

Important: în preajma Crăciunului începe Marea Purificare cu ajutorul Focului Sacru venit din Ceruri să curețe și să purifice planeta Pământ, și toți oamenii ei!

Nu este absolut nimic apocaliptic, asta ca să nu existe dubii, este un întreg proces de „deratizare” a răului de pe planetă! Pentru noi este un eveniment important, căci el a mai avut loc de-a lungul milioanelor de ani de când există omenire pe Pământ, dar nimic nu se compară cu ce a fost, așa cum este acum!! Evenimentul în sine poate trece neobservat, poate chiar banal, fără o semnificație anume, însă este vital pentru planetă, pentru ascensiunea acesteia pe mai departe.

Evenimentul se numește Botezul cu Focul Divin!

Dacă nu ne înșelăm, și nu o facem, undeva prin cărțile voastre de religie, indiferent de religie și forma de manifestare, se scrie că … ”va veni din ceruri un foc purificator pe planetă, și că acesta va schimba definitiv fața acestuia, inclusiv oamenii săi!”

Nu trebuie să vă speriați, nici să intrați în panică, și nici să faceți tot felul de scenarii nerealiste, fiți prezenți și-atât! Focul acesta venit din cer, este de fapt o Energie dată vouă de Marele Soare Central! Energia aceasta specială trece mai întâi prin Soarele vostru-Lord Sananda!

Ăsta Da Eveniment, Asta Da Importanță!!!

Prea multe nu pot fi acum spuse, dar vom reveni atunci când va fi cazul, și cu mult mai multe detalii și amănunte care privesc viața pe Geea!

Ne rugăm să fiți deschiși, cel puțin așa cum sunteți când primiți colindătorii, ar trebui să fie îndeajuns!

La Mulți Ani!

Andrada și Alpha.

SURSĂpixabay
Articolul precedentADN-ul şi enzimele
Articolul următorBârfa – sport naţional
Freestyler Arhaic.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile