Andromedanii
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Andromedanii care trăiesc pe Pământ sunt persoane care prin tot ceea ce fac şi trăiesc, caută libertatea, fie la nivel de concept, fie la nivel concret, prin acţiuni diverse şi iniţiative.

Aşa cum privim la omenirea noastră, vizionând documentare diverse la televizor sau pe internet, ne dăm seama cât de complexă este civilizaţia umană cu cele patru rase ale sale, dar şi cu amestecul lor datorită căsătoriilor mixte între persoane din rase diferite, căsătorii care au devenit o modă la ora actuală. Acum au dispărut cu adevărat barierele de rasă, religie sau condiţie socială, astfel încât acest aspect este încă un pas, foarte important de altfel, pentru evoluţia omenirii în ansamblul ei.

Să ne ocupăm acum de categoria de oameni, nu contează din care rasă fac parte, a căror origine stelară ca spirite se află în constelaţia Andromeda.

Menționăm că nu trebuie făcută confuzia cu galaxia Andromeda, de unde bineînţeles, provin multe spirite care trăiesc pe Pământ, dar şi echipaje întregi care fac parte din Confederaţia Galactică ce are un Consiliu în care o pondere importantă o deţin andromedanii din galaxia vecină. Aceştia sunt recunoscuţi printre multe rase din Calea Lactee pentru corectitudinea lor exemplară în executarea misiunilor. Desigur că cei cu origine stelară în constelaţia Andromeda pot avea conexiuni cu galaxia cu acelaşi nume.

Andromedanii care trăiesc pe Pământ sunt persoane care prin tot ceea ce fac şi trăiesc, sunt în căutarea libertăţii, fie la nivel de concept, fie la nivel concret prin acţiuni diverse şi iniţiative care caută să pună în valoare acest aspect.

Articolul precedentNăsturelul
Articolul următorData naşterii şi Numărul de Aur
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
cornelia
cornelia
1 an în urmă

sunt foarte interesata de acest subiect. Recent am aflat ca sunt andrometan, Vreau sa stiu mai mult

Revista Cosmos
Admin
Revista Cosmos(@cosmos)
1 an în urmă
Răspunde  cornelia

Alex Collier are informatii bune despre andromedani.