Andromedanii
© Bigstockphoto

Andromedanii – „ceasul elveţian” cosmic.

Aşa cum privim la omenirea noastră, vizionând documentare diverse la televizor sau pe internet, ne dăm seama cât de complexă este civilizaţia umană cu cele patru rase ale sale, dar şi cu amestecul lor datorită căsătoriilor mixte între persoane din rase diferite, căsătorii care au devenit o modă la ora actuală. Acum au dispărut cu adevărat barierele de rasă, religie sau condiţie socială, astfel încât acest aspect este încă un pas, foarte important de altfel, pentru evoluţia omenirii în ansamblul ei.

Să ne ocupăm acum de categoria de oameni, nu contează din care rasă fac parte, a căror origine stelară ca spirite se află în constelaţia Andromeda.

Aici menţionez că nu trebuie făcută confuzia cu galaxia Andromeda, de unde bineînţeles provin multe spirite care trăiesc pe Pământ, dar şi echipaje întregi care fac parte din Confederaţia Galactică ce are un Consiliu în care o pondere importantă o deţin andromedanii din galaxia vecină. Aceştia sunt recunoscuţi printre multe rase din Calea Lactee pentru corectitudinea lor exemplară în executarea misiunilor. Desigur că cei cu origine stelară în constelaţia Andromeda pot avea conexiuni cu galaxia cu acelaşi nume.

Andromedanii care trăiesc pe Pământ sunt persoane care prin tot ceea ce fac şi trăiesc sunt în căutarea libertăţii, fie la nivel de concept, fie la nivel concret prin acţiuni diverse şi iniţiative care caută să pună în valoare acest aspect.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Steaua Vega – III

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?