© iStock
Timp estimat de citire: 3 minute

Omul Vechi moare și nu are nevoie să fie salvat. Nu plânge după el, căci numai prin moarte poate să renască.

Anul 2020 este un prilej bun pentru dezlegare, tăiere de stringuri karmice și renunțare la vechi, în special în cadrul relațiilor interumane, golite de evoluție spirituală. Începând cu acest an, nivelele de conștiință între suflete se vor distanța atât de mult, încât mulți veți avea impresia că faceți parte dintr-o altă lume. În același timp, fiind un an dual, este un prilej bun pentru construirea de relații noi bazate pe autenticitate, pe trăire sufletească și interdependență.

O să spuneți că poate exagerez, dar în lume există creaturi care se hrănesc inclusiv cu suferința altor oameni. Se gudură pe lângă tine și așteaptă din umbră, poate cumva, prin căderea ta, să se ridice și ei la Ceruri. Numai că de frica singurătății, accepți orice relație îți iese în cale sau continui cu cea veche, chiar dacă scârțâie ca o balama ruginită. Gândește-te bine pe cine vrei să ai alături de tine în aceste vremuri.

Purificarea este de multe ori un proces dureros, pentru că ruperea de vechi, de balast, necesită tăierea unor legături sufletești, iar dacă n-o faci la momentul potrivit, e posibil să fie și mai dureros pe viitor. Cu alte cuvinte, e foarte posibil ca de acum încolo să le oferi doar un simplu salut vecinilor, să le spui adio partenerilor de afaceri incompatibili, să renunți la amiciții de-o viață care au devenit sterpe, sau chiar la rude deghizate în dușmani. Să nu vă mire dacă ajungeți chiar și la partenerul de viață! Nu vă dau idei, dar vă spun doar atât: nu vă jucați cu sufletul vostru sau al celuilalt pentru că veți plânge fără lacrimi. Nu e niciun păcat să lași în urmă ce nu-ți mai folosește, ba din contră, este un act de compasiune și iubire pentru că ai puterea să îți onorezi inima și simțirea. Când îți onorezi simțirea, permiți grației divine, Sfântului Duh, să își reverse Lumina peste ființa ta. Practic îl lași pe Dumnezeu să aibă grijă de tine.

Dacă vei continua cu aceleași relații superficiale, seci și nefirești, îți va fi pe viitor, din ce în ce mai greu. Acest pietroi te va trage pe fundul oceanului până când te vei îneca. Nu scuipați sau blestemați astfel de relații și nici nu purtați ranchiună, căci toate aceste experiențe v-au format ca om. Trebuie să fim recunoscători pentru cunoaștere. Pur și simplu tai o legătură bolnăvicioasă făcând astfel culoar liber vindecării. Dacă nu puteți să vă eliberați de toate aceste poveri, înseamnă că mai aveți niște karmă de plătit. Nici nu vreau să mă gândesc la o relație în care el și ea nu se mai suportă în casă dar îi leagă un copil, frați și surori care se bat pe-o casă sau vor să-și “trimită” părinții pe lumea cealaltă. Ce faci în situațiile astea?

Știți cum se spune, ai intrat în horă, trebuie să joci. Există însă o rezolvare, evident, dar ea vine în TIMP, în funcție de alegeri și decizii. Dacă vă îngrijiți de sufletul vostru, cu răbdare și cu grație, chiar dacă suferiți în tăcere, va veni și vremea când veți culege roadele. Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni și prin situații de viață, înseamnă că intențiile noastre sincere vor fi ascultate, iar cu timpul, vom atrage către noi conform rezonanței, acele ingrediente eterice și sincronicități care ne vor deschide calea către mântuire și într-un final, către dharma noastră și destinul nostru cel mai înalt. Chiar dacă asta presupune să rămânem singuri. Ideea e că nu suntem niciodată singuri. Suntem înconjurați de familia noastră de suflete, de ființe de lumină, de ghizi spirituali, de viețuitoare, și nu în ultimul rând, de Creator.

Omul Vechi moare și nu are nevoie să fie salvat. Nu plânge după el, căci numai prin moarte poate să renască.

Articolul precedentRitualul Ocult Coronavirus
Articolul următorPoarta către mai departe
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile