S-a format o nouă Linie Temporală Cuantică ce se desprinde tot mai mult de actuala linie 3D a acestei lumi.

În această a doua parte a analizei despre cum va fi anul 2021, vom folosi și Tarotul și sistemul Cheilor Genelor, pentru a stabili care vor fi direcțiile principale de manifestare, precum și evenimentele majore ale acestui an, evenimente care vor contura felul în care societatea planetară va evolua pe mai departe.

Acest editorial este scris cu 2 zile înainte de ziua de 6 ianuarie, când deja – când veți citi acest articol – Donald Trump va anunța lucruri extrem de importante pentru întreaga omenire. Dar indiferent cine va ieși președinte al Statelor Unite, analiza prin intermediul Cheilor Genelor va avea specificitatea sa. Pentru asta vom lua în calcul conjuncția dintre Jupiter și Saturn, pe de-o parte, de la începutul acestui an, și conjuncția dintre Marte și Uranus pe de altă parte. De menționat că ambele conjuncții au loc în cuprinsul lunii ianuarie, deci cum începe astrologic acest an, ca și configurații astrologice, așa se va derula tot anul.

Și să luăm prima pereche din Vărsător, Jupiter-Saturn. Acestea au făcut conjuncție la grad fix în Vărsător în data de 21 decembrie 2020, dar ele continuă până la sfârșitul lunii ianuarie să rămână împreună pe firmamentul zodiacal. Din această perspectivă a sectorului de cerc celest al Vărsătorului, în care se află cei doi aștri, culmea – Marele Benefic (Jupiter) și Marele Malefic (Saturn) – în sistemul Cheilor Genelor gradelor 2-7 le corespunde Cheia 41. Și așa cum v-am obișnuit cu acest sistem al Cheilor Genelor în revistă, el are trei nivele la fiecare Cheie a sa. Prin urmare nivelul inferior numit Umbra este caracterizat de Fantezie, dar nu de fantezie în sensul epic literar, ci al iluziei numită Maya de către maeștrii orientali. Adică mai pe scurt iluzia. Și dacă ne uităm în urmă, cel puțin la anul 2020, pandemia i-a împins pe miliarde de cetățeni planetari să fantazeze, să viseze să se întoarcă la vechiul mod de viață dinainte de pandemie. Ceea ce evident nu este posibil.

Umbra Cheii 41 are de-a face cu iluzia puterii, conducerea și controlul. Și dacă ne uităm mai ales la ultimele luni ale lui 2020, cam asta s-a întâmplat – frică și informații, manipularea fanteziei miliardelor de ființe umane, care au crezut de-a dreptul că masca le va proteja de contaminare, ceea ce desigur a fost o Iluzie. Și pentru această Iluzie sunt responsabili liderii politici, care fără doar și poate vor da socoteală pentru propagarea isterică a acestei minciuni. Iar această conjuncție Jupiter-Saturn aduce pentru marea majoritate a acestor lideri un context social al umilinței, ceea ce evident lor nu le convine. Căci înseși lucrurile ele însele, așa cum se derulează, îi umilesc pe majoritatea politicienilor în raport cu populația din unele țări – vedem ce s-a întâmplat în Franța, Germania, Italia sau Anglia – unde au avut loc proteste. Cel puțin 3-4 miliarde de oameni vor rămâne pe acest nivel, aspect anunțat de partea negativă a conjuncției Jupiter-Saturn.

Cel de-al doilea nivel al Cheii 41 este al Darului numit Anticiparea. Aceasta conține impulsul evolutiv care-i îndeamnă pe cei cu mintea trezită, și care văd dincolo de minciuna pandemiei, să caute înțelesul acestui „de ce” referitor la schimbările aduse în conștiință. Trebuie spus că unul dintre aspectele semnificative ale Anticipării se referă la impulsurile electromagnetice ce sunt conținute în fenomenele oculte, unele dintre acestea fiind gestionate și dirijate insidios de către elita întunecată în cursul pandemiei. Atunci când unii oameni se află în anumite locuri, și având și mintea trezită, văzând prin minciuna pandemiei, ei aleg tipare de gândire și de manifestare diferite, ceea ce determină o creștere bruscă de frecvență din partea lor, această reacție determinând schimbarea câmpurilor morfogenetice. O parte din acest fenomen s-a petrecut odată cu protestele celor care au înțeles minciuna și au fost manifestate împotriva acțiunilor elitei întunecate. Un câmp morfogenetic este o structură ca o grilă invizibilă, care transmite informații în timp și spațiu, în funcție de sensibilitatea perceptivă proprie, poți culege informații din câmp despre trecut și viitor. Așa și-au dat seama foarte mulți că pandemia este o mare înșelătorie. Cheia 41 prin Darul său Anticiparea are în spatele ei – prin conjuncția dintre Jupiter și Saturn – posibilitatea de a vedea dincolo de lucrurile acestei lumi și de a percepe linia viitorului nealterată de asemenea mizerii aruncate în lume de către ocultă. Prin chiar această conjuncție a celor doi aștri Cheia 41 a adus în partea genetică impulsul eliberării de sub energia urâtă a pandemiei.

Al treilea nivel care va defini o altă direcție de manifestare este cel al Siddhi-ului Cheii 41 numit Emanația. Se poate spune că pentru cei treziți spiritual, acest Siddhi a adus odată cu conjuncția Jupiter-Saturn posibilitatea de a înțelege ce este Iluminarea spirituală și că acest proces nu a fost declanșat de ceea ce se petrece în exterior, apropo de pandemie, ca o încercare de a fugi de aceasta, ci la interior, deoarece Sinele Spiritual al tuturor acestor oameni știa că singura cale oferită lor de Jupiter-Saturn este să se ridice deasupra vibrației induse deliberat de propagarea mincinoasă a pandemiei. Ca urmare toți acești treziți spiritual de oriunde din lume, vor arăta Calea de acum înainte pentru ceilalți. Și din acest punct de vedere deja s-a format o nouă Linie Temporală Cuantică ce se desprinde tot mai mult de actuala linie 3D a acestei lumi.

Cât despre Cheia specifică conjuncției Marte-Uranus din Taur, Cheia 27, Umbra ei este Egoismul, Darul ei este Generozitatea, iar Siddhi-ul este Altruismul. Vom vorbi pe larg despre acțiunea Cheii 27 în numărul următor, dar despre ce aduce ea acum încă din ianuarie, putem spune că cei treziți spiritual se vor afla în situația de a se conecta și mai bine la Energiile Divine ale Vieții, prin Plexul Solar, în timp ce cei care aleg să creadă minciuna pandemiei și a eficienței vaccinării, tot la nivelul Plexului Solar vor rămâne agățați – dintr-un egoism dependent de latura materială a vieții – de ceea ce le va ruina viața prin frică și prin deconectarea de la Energiile Vieții. Dacă în cazul Cheii 41 avem Emanația Primă, fiind vorba de Dumnezeu și de cei ce aleg să rămână conectați la el, în cazul Cheii 27 avem Hrana Divină pe care oamenii o vor primi oricum. Doar că în cazul celor treziți aceasta îi va ajuta către un viitor foarte prosper, în timp ce celor care rămân în frică le va ruina existența. Alegerea este a fiecăruia.  

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile