2021 aduce pentru majoritatea Începutul a ceea ce ne-am dorit de-o viață întreagă: accesul liber către Dumnezeu și către prosperitate din toate punctele de vedere.

Pentru prima dată în ultimele 500 de ani, sute de milioane de oameni îl vor regăsi în ei pe Dumnezeu.

Pentru a nu pierde spațiu prețios cu informația din acest articol, să intrăm direct în subiect. Bivolul este un animal blând, greoi, dar care știe să depună efort pentru folosul propriu. Dincolo de variantele de predicție prezente pe diferite site-uri de pe internet, să vedem ce aduce acest Bivol Alb de Metal.

Metalul este elementul care taie lemnul și distruge multe lucruri, dar în același timp, dacă știm să-l folosim în mod constructiv, ne poate aduce foarte multe beneficii de-a lungul acestui an. Și pentru că 2021 este anul Bivolului Alb de Metal, să menționăm că Pluton a rămas în semnul Capricornului – echivalentul occidental al Bivolului – încă 3 ani.

Aflat pe ultimele 5 grade din Capricorn, astrului plutonian îi corespunde Cheia Genelor 61, și pentru că se află în austerul semn al Capricornului, împreună cu Saturn și Jupiter din Vărsător – Cheile 41, 19 și 13, și cu Uranus din Taur – Cheile 3 și 27, plus Nodul Nord în Gemeni – Cheia 35, vom avea o imagine de ansamblu despre cum va fi 2021. Și să vedem caracteristicile lor la modul rezumativ.

Cheia 61 – Intrarea în necunoscut, activarea glandei pineale prin contemplarea Sinelui Spiritual, cu cele trei nivele – Umbra cu Psihoza, Darul cu Inspirația și Siddhi cu Sanctitate. Vor fi transformări profunde în geneticul uman peste tot în lume. Să nu uităm că astrologic vorbind Pluton guvernează chakra din creștet în combinație cu Soarele și Uranus. Fiind al treilea decan cu aspecte spirituale, rezultă că efectele Cheii 61 vor acționa preponderent în sensul evoluției, astfel încât Bivolul Alb de Metal va aduce miliardelor de oameni un alt înțeles – de data asta cel corect – al prosperității și relației cu Dumnezeu.

Pe de altă parte Saturn și Jupiter aflate la acest început de an în Vărsător aduc prin Cheile 41, 19 și 13 anumite oportunități de organizare, material-financiare, de expansiune, de dezvoltare, de evoluție și de salt în conștiință. Cheia 41 specifică poziției lui Saturn vine cu transformări în ADN la nivelul acelui segment genetic responsabil cu refacerea contactului cu Emanația Primă, care nu este altceva decât Dumnezeu din fiecare din noi. Fiind plasat în decanul întâi al Vărsătorului, astrul saturnian aduce prin Cheia 41 lucruri concrete în plan material, deschizând poarta unor progrese tehnologice autentice, dar și în plan personal prin dezvoltarea capacităților anticipative și de elevare spirituală. La rândul său, Jupiter prin Cheile 19 și 13 aduce o apropiere de următorul stadiu evolutiv al omului. Sute de milioane de pământeni vor realiza desprinderea de dependențele anterioare, înțelegând că fără a le sacrifica nu vor evolua în acest an al Bivolului Alb de Metal. Lumea va începe treptat să învețe să asculte prin intermediul iubirii – Cheia 13, iar la nivelul amigdalei se vor produce schimbări de percepție. De altfel Albul ca element al Bivolului de Metal induce nevoia de purificare existențială.

Uranus și Cheile 3 și 27 vor aduce energii noi, transformatoare, care vor traversa corpurile pământenilor și producând anumite mutații de conștiință, dar și în corpul fizic îndeosebi la nivelul osului sacru. Sute de milioane de pământeni își vor regăsi Copilul Interior, și astfel vor vedea viața cu alți ochi în acest an al Bivolului Alb de Metal. Dacă unii vor prefera să rămână pe ceea ce e vechi și pe organizare haotică, majoritatea se vor îndrepta către inovație și sinceritate, către un alt stil de viață mai apropiat de Dumnezeu. Iar Nodul Nord prin energia Cheii 35 va aduce transformări la nivel individual în mentalul și conștiința oamenilor, fiind pentru prima dată în ultimele 500 de ani, când sute de milioane de oameni îl vor regăsi în ei pe Dumnezeu. Deci 2021 aduce pentru majoritatea Începutul a ceea ce ne-am dorit de-o viață întreagă: accesul liber către Dumnezeu și către prosperitate din toate punctele de vedere.   

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Delia

Frumoase si profonde explicatii, an nou fericit !♑️

COSMOS

Mulțumim la fel!