Iepurele se vrea a fi pus în cușcă, ori va fi liber, prin asta înțelegându-se că va fugi de ceea ce i se pregătește. 

2023… După Tigrul de Apă Neagră care ne-a purtat de-a lungul întregului 2022, vine Iepurele de Apă… Se pare că tot neagră… Însă, dacă ne uităm la succesiunea simbolică a acestor elemente, după Tigrul curajos, șiret și cumva agitator, care a imprimat frică și a stârnit conflicte – vezi Ucraina – vine drăguțul Iepuraș care face ca lucrurile să se liniștească într-un fel sau altul. Se știe că acest animăluț este sperios, fuge repede la cel mai mic zgomot și mai mereu este cu urechile-n patru, ca să parafrazăm o vorbă românească. 

Fără să ne lungim cu vorba, haideți să vedem ce ne așteaptă în 2023, și ce ne aduce Iepurele de Apă…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

În sistemul zodiacal occidental, deși sunt unii feng shui-iști care nu sunt de acord c-o asemenea paralelă, Iepurele echivalează cu semnul Peștilor. Cumva, iepurele seamănă cu peștele, cel puțin la capitolul atitudine. Precum iepurele se ascunde într-un tufiș, la fel peștele se ascunde pe fundul apei. Și în prezentul acestui 2023, Neptun se află în Pești, deci în propriul semn, și din martie intră aici și Saturn. Apoi tot din martie intră și Pluto în Vărsător, iar Jupiter – echivalent cu Roata Destinului din Tarot – trece din Berbec, echivalentul Arcanei Majore Împăratul, în Taur – care corespunde Arcanei Majore Marele Preot din Tarot – începând cu luna mai. S-ar spune că din mâinile politicienilor puterea va trece treptat către spiritualitatea națiunilor. Deci avem cel puțin patru aspecte grele, mari și foarte importante, care vor contura o bună parte din evenimentele lumii în 2023.  

Să vedem deci cum va fi anul Iepurelui de Apă, având elementele enumerate anterior. Și vom face o analiză bazată și pe corelația cu simbolistica Tarotului.

Pluto intră în Vărsător, așa cum am spus, și el este asociat Arcanei Majore Judecata din Tarot, în timp ce Vărsătorul este asociat cu Arcana Majoră Steaua. Avem deci o primă combinație, Judecata – Steaua, ceea ce înseamnă două lucruri.

Primul, că oculta semnificată prin Pluto, începând cu data de 12 februarie, va fi marcată de mari pierderi survenite în mod neașteptat, datorită faptului că astrul plutonian ajunge la gradul anaretic 29 din Capricorn. Asta înseamnă că se vor petrece anumite evenimente cu scadență karmică, pot muri foarte mulți membri ai acesteia care activează prin diferite guverne.

Al doilea, că s-ar putea să apară în presă dezvăluiri neașteptate referitor la unele dedesubturi dirijate de ocultă, gen situația din Ucraina și altele. Acest aspect s-ar putea să declanșeze în cascadă, de-a lungul anului 2023, o suită de evenimente care prin mecanismele divine să reprezinte un început de Judecată și pierdere a puterii/influenței a celor care au crezut că pot controla lumea la nesfârșit. De asemenea lumea s-ar putea să afle, datorită unor dezvăluiri din mass-media, despre noile tehnologii ale energiei libere ce vor fi aduse în atenția opiniei publice. Asta pe de-o parte, pe de altă parte, Neptun din Pești corespunde Arcanei Majore Spânzuratul, și împreună cu Arcana Majoră Luna ce corespunde Peștilor, va aduce în lume, începând cu intrarea lui Saturn în acest semn de Apă, din data de 7 martie, o nouă atitudine a lumii la nivel de credință. 

Dacă una dintre aspectările Spânzuratului este sacrificiul, cealaltă este legată de necesitatea unei noi perspective. Și este vorba despre credință, mai ales că omenirea la nivel de indivizi va începe să se detașeze de conceptul clasic religios referitor la Dumnezeu. Se va trece treptat la o nouă formă conceptuală despre Dumnezeu. Desigur că Saturn înseamnă și monarhie papală ca să zicem așa, și din acest punct de vedere vom putea vedea cum eforturile religioase ale Vaticanului vor încerca să împingă lumea către o viziune iluzorie a unificării religiilor, desigur cu intenția celei catolice de a rămâne la conducere. Lui Saturn îi corespunde Arcana Majoră Lumea, deci în 2023 o parte a omenirii își va începe etapa sa de eliberare de sub influența religioasă, iar o alta – cea care se află încă pe 3D-4D – va continua să fie sclava doctrinei religioase. Dar nu va fi nici un conflict între cele două curente. Veți vedea oameni care până mai ieri erau cu religia la rang de ideal, care vor renunța la asta în favoarea adevăratei cunoașteri spirituale. Din acest punct de vedere în intervalul 16-17 martie este foarte posibil să asistăm la un eveniment global, o declarație comună a liderilor lumii sau ceva similar, prin care se va anunța lumii ceva legat de ceea ce ar trebui fie acceptat, fie impus, din punctul de vedere al ocultei – în intervalul menționat Pluto fiind la gradul 29 în Capricorn, deci un eveniment karmic obligatoriu! O asemenea chestiune ar putea duce la revolta multor națiuni, pentru că semnul Peștilor este corelat cu Luna din Tarot, și Luna guvernează națiunile lumii. Cu alte cuvinte, ca să nu lungim analiza, Iepurele se vrea a fi pus în cușcă, ori va fi liber, prin asta înțelegându-se că va fugi de ceea ce i se pregătește. 

Dat fiind faptul că în aceeași perioadă menționată Marte – care guvernează Arcana Majoră Turnul – se va afla la cuadratură în Gemeni, asta va duce la blocarea sau stagnarea chiar a planurilor ocultei. Multe planuri ale acesteia se vor prăbuși, este posibil ca multe rețele bancare să colapseze sau chiar să dispară prin faliment declarat public. Este posibil ca în perioada aceea să fie puse bazele noului sistem financiar – cel al echivalenței în aur. Desigur, oculta va încerca să se eschiveze de la un asemenea colaps al fragmentelor sale. Sunt posibile și declanșarea unor conflicte religioase/teroriste/revoluții care să determine schimbarea unor regimuri politice în diferite țări.

Vor apare lideri de opinie în multe țări în care trezirea spirituală a luat amploare, și conform echivalențelor între Tarot, astrologie, și chakre, de-a lungul anului 2023 majoritatea oamenilor își vor reface conexiunea cu divinitatea lor interioară, își vor recăpăta puterea personală în interiorul națiunilor din care fac parte, deci prin asta națiunile se vor întări în fața sistemului politic-financiar-corporatist. Majoritatea oamenilor vor deveni mai realiști, își vor schimba mentalitatea, căci precum iepurele care stă și observă împrejurimile, la fel vor face și miliardele de ființe umane. Va exista o deschidere la nivelul inimilor către divinitatea interioară în martie, iar pe data de 1 Iunie, chiar de Ziua Copilului, cu puțin înainte de Luna Plină din 4 iunie, Jupiter – echivalent cu Arcana Majoră Roata Destinului – aflat în Berbec și conjunct cu Nodul Nord – destinul/sensul vieții, va aduce și el prin trigonul cu Marte – Arcana Majoră Turnul, o altă etapă în care Sistemul în lume va începe să colapseze etapizat. Iar finalul lui 2023 va aduce o separare și o dezmembrare a multor structuri globale, care nu vor mai avea resurse în sensul menținerii controlului, pentru că 3-ul vine și desface, fiind Trinitatea Divină care începe să acționeze în lume, și la fel cum iepurele care este o vietate inocentă, la fel omenirea în anul Iepurelui de Apă se va trezi la divinitatea sa interioară, la inocența sa care este legătura indestructibilă cu Creatorul. Este posibil ca odată cu intrarea lui Pluto în Vărsător și a lui Saturn în Pești, papa să abdice sau să moară imediat după Paștele catolic și asta va fi semnul multor lucruri care se vor întâmpla în 2023, data de 11 aprilie fiind în acest sens Pragul pe care omenirea îl va trece spre începerea eliberării sale.   

4.9 7 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Silvia

Imi plac postarile dvs. si tot ce ne invatati,va multumesc si va apreciez.