Anul Tigrului de Apă aduce acel șoc necesar omenirii pentru a putea trece la următorul său nivel de evoluție.

2022… Un an inedit, de-a lungul căruia vom întâlni foarte multe aspecte surprinzătoare, uneori chiar dincolo de orice așteptări. Ceea ce cunoaștem pentru moment, din toate informațiile referitoare la zona în care se află actualmente sistemul nostru solar, este că deja ne aflăm în Centura Fotonică, și ne apropiem tot mai mult de Soarele Central numit Alcyone, una dintre stelele principale din Pleiade. Datorită acestei realități Pământul traversează, împreună cu toate celelalte planete și cu Soarele, o regiune a spațiului care conține energii foarte mari, iar efectele acestora deja se simt la nivel terestru prin tot felul de simptome.

Dacă în Anul Bivolului, caracterizat cumva de derularea mai greoaie a lucrurilor, structura noastră bio-energo-informațională a reacționat așa cum știm cu toții, începând cu 1 februarie Tigrul de Apă aduce o schimbare în registrul reacțiilor noastre. Dar ceea ce este foarte interesant, căci majoritatea astrologilor indiferent de sistemul folosit nu oferă suficiente informații, acest Tigru de Apă este unul de Apă Neagră.

  • Ceea ce vom scrie aici nu se va încadra în clasicul stil de predicții astrologice, ci va conține informații redate astfel încât să vă ajute să vă orientați de-a lungul acestui an într-un mod în care problemele voastre să le puteți rezolva mult mai ușor decât în Anul Bivolului.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Elena M

Foarte interesant articolul, cu mixul de astrologie europeana si chinezeasca, doar ca fiecare an nou incepe de obicei in 4 Feb, si nu pe 1 Feb:) Este o confuzie des intalnita, caci pe 1 Feb se sarbatoreste Anul Nou Chinezesc sau Festivalul de Primavara, nicidecum intrarea in anul de Tigru! De altfel, mi-a placut perspectiva cu apa neagra si Tigrul care se ascunde ca sa vaneze in apa, o alta forma de astrologie chinezeasca populara, caci in mod normal, nu se compara anul de Tigru cu animalul, Tigrul fiind de fapt si de drept o constelatie (una ca o galeata), care tine inauntru alte 3 constelatii ( cele 3 sub energii-Lemn Yang principala, Foc Yang si Pamant Yang) , fiecare dintre ele insemnand cate ceva pentru tulpina principala a anului…apa Yang! Succes la scris