Anunnaki din spatele Illuminati
O figură Anunnaki din templul Sargon Akkad alături de o figură de reptilian computerizată. De unde le vin oamenilor astfel de idei?
Timp estimat de citire: 3 minute

Legendele sumeriene referitoare la Anunnaki spun că aceste zeităţi – spiritele lor – sunt lacome şi dornice de control.

Ceea ce trăim cu toţii zi de zi se numeşte simplu Realitate, chiar dacă marea majoritate dintre pământeni nu realizează asta. Şi în fiecare zi miliarde de oameni îşi duc existenţa fără să ştie, ori fără să înţeleagă sau chiar fără să accepte că dincolo de tot ceea ce văd ei la televizor şi citesc prin ziare, există o tagmă a jefuitorilor cum spune Eminescu în scrierile sale.

Ceea ce se întâmplă în lume, de după cel De-al Doilea Război Mondial încoace, este o amestecătură între vechi şi nou, între acţiunile celor întunecaţi – grupul Chimera şi Illuminati – şi gruparea Lucrătorilor în Lumină.

Chimera şi Illuminati vor să menţină o linie temporală a vechiului, astfel încât să le iasă lor toate planurile de dominare în continuare a lumii.

La rândul lor Lucrătorii în Lumină fac eforturi pentru a dispersa energiile negative din mentalul colectiv, care şi-aşa sunt destul de aglomerate.

Acţiunile Lucrătorilor în Lumină, ajutaţi de mii de echipaje din spaţiu ale altor civilizaţii galactice şi dimensionale benefice, determină tot mai mult o altă linie temporală de viitor pentru întreaga omenire, diferită de cea impusă de Illuminati şi care să ofere miliardelor de fiinţe umane un viitor cu adevărat liber de constrângerile pe care familiile întunecate le-au aplicat societăţii planetare prin intermediul legilor sociale, a mass-mediei şi a banilor.

Dar aceşti Anunnaki sunt fiinţe extraterestre provenite dintr-o civilizaţie care a considerat că lumea Pământului e numai bună de folosit pe post de material de lucru.

Articolul precedentCine sunt Arcturienii?
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor de oase – Segmentele osoase (II)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile