Anunnaki din spatele Illuminati
O figură Anunnaki din templul Sargon Akkad alături de o figură de reptilian computerizată. De unde le vin oamenilor astfel de idei?
Timp estimat de citire: 3 minute

Vedem cum păpuşarii Illuminati sunt loviţi în plin de valul de energii cosmice şi spirituale.

Anul acesta în ianuarie întreaga planetă a asistat prin intermediul transmisiunilor televizate în direct la preluarea preşedinţiei Statelor Unite ale Americii de către Donald Trump.

La începutul mandatului său în calitate de al 45-lea preşedinte american, Trump era foarte hotărât să elimine cabala ocultă din Statele Unite, aşa cum promisese în discursul său la instalarea ca preşedinte.

Desigur putem considera că aşa cum face orice politician pentru a fi ales, şi Trump putea promite marea cu sarea până când ar fi fost instalat la Casa Albă, pentru ca apoi să-şi schimbe intenţiile şi atitudinea.

Evenimentele care au avut loc în câteva oraşe mari din Statele Unite, respectiv proteste vehemente soldate chiar şi cu răniţi, au fost puse pe seama lui Trump ca şi când el ar fi fost vinovat de toată tevatura iscată.

În realitate toate acele prosteste, ca şi cele de la noi din iarnă şi cele recente din toamnă, au fost puse la cale de către păpuşile lui Soroş printr-o reţea extinsă de ONG-uri.

Informaţiile în acest sens sunt cât se poate de veridice, mai ales că în urmă cu doar câteva săptămâni Soroş a fost condamnat definitiv în Franţa pentru fraudarea băncii Societe Generale, care are şi la noi filială prin BRD.

Soroş care e unul din capii Illuminati a depus o plângere la CEDO pentru asta dar şi judecătorii de acolo au fost în asentimentul justiţiei franceze spunând că Franţa l-a condamnat în modul cel mai corect posibil.

Articolul precedentOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – II
Articolul următorApa şi bolile civilizaţiei – I
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile