Anunnaki din spatele Illuminati
O figură Anunnaki din templul Sargon Akkad alături de o figură de reptilian computerizată. De unde le vin oamenilor astfel de idei?
Timp estimat de citire: 3 minute

Avem în faţă un viitor extraordinar. De noi depinde cum îl vom folosi pentru propria evoluţie spirituală.

Pământul trece deja prin transformările anunţate încă de acum 15 ani de către Fondatori, prin diferiţi mediumi dintre care Sal Rachele este cel prin care s-a transmis foarte multă informaţie în acest sens.

Agenda malefică a Noii Ordini Mondiale a fost în mare parte anihilată de către Forţele Luminii şi Iubirii, care ajută omenirea să evolueze şi să iasă de sub influenţa Illuminaţilor.

Ceea ce înseamnă că linia temporală de viitor a omenirii a fost schimbată şi lucrurile încep să se îndrepte puţin câte puţin.

Recentele evenimente la nivel mondial derulate pe parcursul anului 2017 au dus la configurarea unor noi situaţii pentru civilizaţia umană.

Faptul că David Rockefeller – unul dintre principalii exponenţi ai Illuminati – a murit anul trecut, arată că laţul se strânge în jurul slugilor întunericului, deşi acestea încă încearcă să menţină frica şi dezordinea la nivel mondial, aşa cum procedează Soros.

Pentru că am vorbit de multe ori despre planurile malefice ale Illuminaţilor, să vedem care sunt principalele trei aspecte de care ei se preocupă pentru a menţine controlul, atât cât le-a mai rămas, asupra omenirii.

De-a lungul ultimilor 30 de ani, de când au luat un avânt extraordinar ştiinţa şi tehnologia, aceşti Illuminati prin care acţionează Anunnaki din planul astral-eteric au folosit trei aspecte:

1 – mass-media pentru ţinerea mentalului uman doar într-o zonă restrânsă de acţiune şi înţelegere a realităţii;

Articolul precedentArmonicele în Astrologie – III
Articolul următorApa şi bolile civilizaţiei – II
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile