Apa şi bolile civilizaţiei
Emoto a demonstrat ştiinţific că apa are capacitatea de a stoca şi reflecta gândurile, cuvintele, rugăciunile, muzica şi sentimentele, studiile fiind făcute pe cristalele de gheaţă. Acest lucru a permis tuturor să vadă că apa într-adevăr poartă informaţie cu ea asemănătoare unei Biblioteci Akashice.

Nu ne referim la a bea apă atunci când apare setea, ci la modul în care apa din corp acţionează permanent în vederea menţinerii sănătăţii.

Planeta noastră aşa cum au văzut-o astronauţii din spaţiu radiază o fascinantă culoare albastră. Acest albastru este redat de imensa cantitate de apă existentă pe Pământ, aproximativ 70% din suprafața sa în raport cu uscatul. Este un fapt foarte ciudat, de parcă cineva din univers ar fi stabilit așa ceva în mod premeditat, că atât în om, cât și în toate viețuitoarele există același procent de apă – 70%. Dar poate chiar a fost un scenariu premeditat ca să existe un asemenea raport.

Există oare cumva o conexiune încă nedescoperită între existenţa apei pe Pământ şi viaţa tuturor vieţuitoarelor, inclusiv omul?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episodApa şi bolile civilizaţiei – II >>
Acest articol face parte 1 din 3 seria Apa şi bolile civilizaţiei
Articolul precedentOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – II
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor de oase – Coloana vertebrală (III)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile