Apa şi bolile civilizaţiei
Emoto a demonstrat ştiinţific că apa are capacitatea de a stoca şi reflecta gândurile, cuvintele, rugăciunile, muzica şi sentimentele, studiile fiind făcute pe cristalele de gheaţă. Acest lucru a permis tuturor să vadă că apa într-adevăr poartă informaţie cu ea asemănătoare unei Biblioteci Akashice.
Timp estimat de citire: 3 minute

Nu ne referim la a bea apă atunci când apare setea, ci la modul în care apa din corp acţionează permanent în vederea menţinerii sănătăţii.

Planeta noastră aşa cum au văzut-o astronauţii din spaţiu radiază o fascinantă culoare albastră. Acest albastru este redat de imensa cantitate de apă existentă pe Pământ, aproximativ 70% din suprafața sa în raport cu uscatul. Este un fapt foarte ciudat, de parcă cineva din univers ar fi stabilit așa ceva în mod premeditat, că atât în om, cât și în toate viețuitoarele există același procent de apă – 70%. Dar poate chiar a fost un scenariu premeditat ca să existe un asemenea raport.

Există oare cumva o conexiune încă nedescoperită între existenţa apei pe Pământ şi viaţa tuturor vieţuitoarelor, inclusiv omul?

Aici nu ne referim la a bea apă atunci când apare setea, ci la modul în care apa din corp acţionează permanent în vederea menţinerii sănătăţii. Căci trebuie să remarcăm fără dubii că fără o cantitate suficientă de apă în organism, orice vieţuitoare de pe Pământ, inclusiv omul, se poate deshidrata şi dacă aceasta persistă din neglijenţa individului la om, pentru că animalele au instinctul de a face la timp aşa ceva, atunci se instalează şi boala în organism. Pentru a înţelege cât mai uşor de ce se întâmplă aşa ceva, să explicăm simplu doar câteva aspecte care pot afecta sănătatea corpului, în situaţia unei cantităţi insuficiente de apă în corp.

În primul rând vorbim despre durerile de cap care pot să apară atunci când nu bem suficientă apă. Deseori oamenii nu-şi dau seama că nu au suficientă apă în organism, punând asemenea dureri de cap pe seama stresului sau a altor factori externi. Se iau cu treaba şi uită, preocupaţi fiind de rezolvarea multor probleme, fie personale, fie profesionale.

Dacă apare durerea de cap, creierul şi sistemul nervos intră în suprasolicitare, pentru că structura noastră cerebrală având aproximativ 85% apă în compoziţia sa, un procent sub 70% deja pune sistemul neuronal şi cognitiv în alertă sub semnul riscului. Studiile realizate în acest sens demonstrează faptul că dacă apa din organism scade cu doar 1%, funcţiile cognitive scad cu 5%, adică nu mai dispunem integral de capacitatea de a înţelege realitatea din jurul nostru din anumite puncte de vedere. Iar aşa ceva cu certitudine ne afectează existenţa din multe puncte de vedere, deoarece cu toţii avem fel şi fel de relaţii în viaţa noastră de zi cu zi.

Un alt simptom determinat de insuficienţa apei în organism este constipaţia, care asociată cu gândirea conştientă care la rândul ei este relaţionată cu hipofiza, ne oferă informaţia despre modul în care se produce constipaţia. Aceasta îşi are cauza în modul de gândire, spre exemplu o persoană cu idei fixe şi care se cramponează de lucruri, probleme sau persoane, prin chiar această mentalitate îşi va forţa hipofiza să genereze un exces hormonal care va bloca evacuarea deşeurilor din corp prin sistemul excretor.

Puţină lume cunoaşte un adevăr medical şi anume că hipofiza este conectată direct la sistemul excretor.

Ca urmare, medicina confirmă într-un fel ceea ce Ştiinţa Spirituală ştie de mii şi mii de ani şi anume că persoanele care se cramponează de ceva vor deveni constipate, deoarece întocmai ca şi corpul care nu vrea să evacueze deşeurile, persoana nu vrea să renunţe la propria atitudine negativă în raport cu o relaţie, o problemă sau orice altceva din viaţa sa. Şi dacă nu consumă suficientă apă vor avea mai târziu probleme cronice cu zona intenstinului subţire şi a colonului.

De asemenea dacă nu bem suficientă apă pe parcursul zilei sucurile digestive nu vor putea îmbiba cum trebuie hrana pe care o consumăm şi care ajunge în stomac şi ca urmare bolile metabolice se pot instala în corp.

În altă ordine de idei, o cantitate insuficientă de apă în corp stă la baza bolilor civilizaţiei şi în numerele următoare dezvoltăm acest subiect deoarece există o tainică legătură între apă şi evoluţia civilizaţiei umane…

Articolul precedentAnunnaki din spatele Illuminati – III
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor de oase – Coloana vertebrală (III)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile