Apa şi bolile civilizaţiei
Emoto a demonstrat ştiinţific că apa are capacitatea de a stoca şi reflecta gândurile, cuvintele, rugăciunile, muzica şi sentimentele, studiile fiind făcute pe cristalele de gheaţă. Acest lucru a permis tuturor să vadă că apa într-adevăr poartă informaţie cu ea asemănătoare unei Biblioteci Akashice.
Timp estimat de citire: 4 minute

Vedem cum apa este folosită pentru exterminarea în masă a omenirii, prin introducerea insidioasă a bolilor prin intermediul păcălirii minţii umane.

Să continuăm dezvăluirile despre cum oamenii Sistemului folosesc apa ca agent de combinare pentru otrăvurile introduse perfid în circuitul alimentar al civilizaţiei.

Partea carbogazoasă din sucurile denumite „răcoritoare” dăunează foarte grav sănătăţii. Dar spre deosebire de sare, zahăr şi grăsimi despre care vedem atenţionări de mai multe ori zilnic pe toate posturile de televiziune, în privinţa sucurilor carbogazoase – Coca Cola de toate felurile, Fanta de toate felurile, Pepsi de toate felurile, Mirinda, Sprite şi mai ales orice suc bazat pe Cola – nu se dă la reclamele TV niciun fel de atenţionare că sunt toxice pentru sănătate. Din contră, reclamele la ele sunt exagerate, mai ales pe timpul verii când oamenii Sistemului cunosc faptul că organismului uman îi trebuie multe lichide.

Ca să vedeţi cât de periculoase sunt aceste mărci de băuturi carbogazoase, un cetăţean american obişnuit a descoperit din întâmplare, de parcă ar exista întâmplare şi nu mâna Creatorului, că acest suc căruia i se face reclamă într-o demenţă continuă, respectiv Coca Cola, curăţă rugina.

Stând pe marginea balustradei de la intrarea în casă, acoperită de rugină, n-a observat că sticla de Cola rămăsese aplecată şi cursese suc pe balustradă. După câteva momente a observat că stratul de rugină începe să se dizolve. Curios a luat din casă un burete obişnuit şi a turnat din sticla de Coca Cola îmbibând buretele, apoi a început să frece balustrada. Spre stupoarea sa rugina începea să dispară! În acel moment şi-a dat seama ce bea el de fapt! După ce a pus pe internet filmuleţul pe care l-a făcut pentru a demonstra ce este în realitate Coca Cola, mai mule persoane au făcut o asemenea experienţă dar nu numai cu metal ruginit, ci şi cu stratul maroniu de pe vasul de toaletă.

Coca Cola curăţa mai bine ca un produs de igienizare!

Vă daţi seama? Şi produsele de igienizare sunt chimicale pure, şi dacă este aşa, ce sunt în realitate Coca Cola şi restul de sucuri produse pe bază de Cola?

Acum să vedem ce conţine Coca Cola pe care în toată lumea tinerii o beau în draci, de parcă n-ar exista apa pură pe această planetă.

În primul rând conţine acid fosforic, o substanţă foarte dăunătoare sistemului nervos, proceselor cognitive şi memoriei. Acest acid fosforic blochează asimilarea calciului în corp, deci duce automat la deteriorarea oaselor şi implicit la deteriorarea informaţiilor conţinute la nivelul celulelor osoase. Celulele din oase au o capacitate de stocare de 10 ori mai mare decât celulele ţesuturilor moi, tocmai de aceea oasele pot rezista mii de ani în straturile de pământ.

Apoi zahărul din sucurile carbogazoase este într-un procent de 15 până la 20 de ori mai mare decât într-o ceaşcă de cafea. Altfel spus, un pahar mediu de Coca Cola sau alt suc carbogazos conţine echivalentul a 30 de linguriţe de zahăr, aşa cum a recunoscut directorul Coca Cola pe Europa – James Quincey, când a fost presat cu întrebări în emisiune de către reporterul BBC. Deci exact ceea ce spuneam, dacă suntem atenţionaţi cu privire la consumul excesiv de sare, zahăr şi grăsimi din alimente, referitor la aceste sucuri criminale nimeni n-a suflat o vorbă vreme de decenii până au descoperit cei de la BBC.

Mai mult de atât, s-au efectuat teste de laborator pe şoareci, cărora li s-au administrat doze excesive de zahăr. Lotul de şoareci era împărţit pe generaţii tinere şi generaţii adulte.

Cercetările au pus în evidenţă un fapt uimitor!

În timp ce şoarecii adulţi n-au fost afectaţi de cantităţile foarte mari de zahăr, cei tineri au avut probleme de memorie şi de inflamare a creierului – demenţă – în urma administrării dozelor excesive de zahăr, aşa cum au arătat scanările creierului la fiecare exemplar în parte.

Concluzia specialiştilor americani publicată în revista Hippocampus, transpuse în societatea umană, are revelaţii şocante: tinerii care consumă zilnic Coca Cola, dar şi alte sucuri similare, sunt afectaţi în procent de 80% la nivel cerebral, pe sistemul nervos şi au mari probleme de memorie şi de comportament, deoarece cantităţile excesive de zahăr afectează individul uman doar în fazele sale de dezvoltare maximă, cum sunt copilăria şi adolescenţa.

Alte cercetări efectuate de specialiştii americani la nivelul ADN-ului despre consumul de Coca Cola, au demonstrat că doar două pahare din acest produs consumate zilnic îmbătrânesc celulele organismului uman cu 4,6 ani (1 an = 4,6 ani) mai repede decât în mod normal, deci este clar că cei care produc o asemenea băutură sunt criminali ai omenirii.

Aşadar vedem cum APA care este un produs al Creaţiei, este folosită pentru exterminarea în masă a omenirii, prin introducerea insidioasă a bolilor prin intermediul păcălirii minţii umane cu reclame mincinoase difuzate de zeci de ori zilnic, pe toate posturile de televiziune ale lumii.

Ca să nu mai spunem că cei care consumă zilnic doar o sticlă de jumătate de litru de Coca Cola sau alte sucuri similare, sunt predispuşi la cancere diferite inclusiv hepatic, diabet precum şi la boli ale sistemului nervos – demenţă, Alzheimer, Parkinson, iar la nivelul sistemului osos provoacă osteoporoză accentuată, deoarece reduce drastic densitatea minerală osoasă.

La acestea şi mai ales în rândul tinerilor se adaugă deviaţiile grave de comportament, care merg până la procurarea de arme de foc şi folosirea lor fără scrupule, aşa cum s-a întâmplat de câteva ori în unele şcoli din Statele Unite în anii trecuţi.

Aşadar sub masca reclamelor care incită tinerii la distracţie şi destrăbălare, căci oamenii Sistemului ştiu bine ce fac şi unde să ţintească cu sucurile carbogazoase gen Coca Cola, apa este combinată cu ele în scopuri de decimare a populaţiei prin boli şi agresivitate. Şi culmea este că, aşa cum am spus, pericolul deja e cunoscut la nivel mondial, dar nimeni nu se ridică împotriva unei asemenea realităţi criminale. Încă!

Soluţia este simplă.

Renunţăm la consumul acestor sucuri şi astfel vom întoarce planul lor împotriva lor.

Să bem apă curată care ne oferă viaţă şi sănătate!

Următorul episod<< Apa şi bolile civilizaţiei – II
Articolul precedentOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – IV
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor de oase – Scolioza și cifoza (V)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Peter Levente
Peter Levente
7 zile în urmă

Asa este ,vă pot ajuta cu revitalizarea apei ,curățirea ficatului.