Apa şi bolile civilizaţiei
Emoto a demonstrat ştiinţific că apa are capacitatea de a stoca şi reflecta gândurile, cuvintele, rugăciunile, muzica şi sentimentele, studiile fiind făcute pe cristalele de gheaţă. Acest lucru a permis tuturor să vadă că apa într-adevăr poartă informaţie cu ea asemănătoare unei Biblioteci Akashice.

Vedem cum apa este folosită pentru exterminarea în masă a omenirii, prin introducerea insidioasă a bolilor prin intermediul păcălirii minţii umane.

Să continuăm dezvăluirile despre cum oamenii Sistemului folosesc apa ca agent de combinare pentru otrăvurile introduse perfid în circuitul alimentar al civilizaţiei.

Partea carbogazoasă din sucurile denumite „răcoritoare” dăunează foarte grav sănătăţii. Dar spre deosebire de sare, zahăr şi grăsimi despre care vedem atenţionări de mai multe ori zilnic pe toate posturile de televiziune, în privinţa sucurilor carbogazoase – Coca Cola de toate felurile, Fanta de toate felurile, Pepsi de toate felurile, Mirinda, Sprite şi mai ales orice suc bazat pe Cola – nu se dă la reclamele TV niciun fel de atenţionare că sunt toxice pentru sănătate. Din contră, reclamele la ele sunt exagerate, mai ales pe timpul verii când oamenii Sistemului cunosc faptul că organismului uman îi trebuie multe lichide.

Ca să vedeţi cât de periculoase sunt aceste mărci de băuturi carbogazoase, un cetăţean american obişnuit a descoperit din întâmplare, de parcă ar exista întâmplare şi nu mâna Creatorului, că acest suc căruia i se face reclamă într-o demenţă continuă, respectiv Coca Cola, curăţă rugina.

Stând pe marginea balustradei de la intrarea în casă, acoperită de rugină, n-a observat că sticla de Cola rămăsese aplecată şi cursese suc pe balustradă. După câteva momente a observat că stratul de rugină începe să se dizolve. Curios a luat din casă un burete obişnuit şi a turnat din sticla de Coca Cola îmbibând buretele, apoi a început să frece balustrada. Spre stupoarea sa rugina începea să dispară! În acel moment şi-a dat seama ce bea el de fapt! După ce a pus pe internet filmuleţul pe care l-a făcut pentru a demonstra ce este în realitate Coca Cola, mai mule persoane au făcut o asemenea experienţă dar nu numai cu metal ruginit, ci şi cu stratul maroniu de pe vasul de toaletă.

Coca Cola curăţa mai bine ca un produs de igienizare!

Vă daţi seama? Şi produsele de igienizare sunt chimicale pure, şi dacă este aşa, ce sunt în realitate Coca Cola şi restul de sucuri produse pe bază de Cola?

Acum să vedem ce conţine Coca Cola pe care în toată lumea tinerii o beau în draci, de parcă n-ar exista apa pură pe această planetă…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Apa şi bolile civilizaţiei – II
Acest articol face parte 3 din 3 seria Apa şi bolile civilizaţiei
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Peter Levente

Asa este ,vă pot ajuta cu revitalizarea apei ,curățirea ficatului.