Timp estimat de citire: 2 minute

Așa cum apa se combină cu toate substanțele, la fel și oamenii se clasifică pe grade de evoluție, în raport cu situațiile cu care se amestecă.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În această comunicare ne vom referi la similitudinea dintre apă și ființa umană.

Așa cum știți apa este prezentă pe planeta voastră în procent de 70%, de asemenea corpurile voastre, ca și ale celorlalte viețuitoare de pe Pământ, conțin în același procent apă. Cu toate acestea, observați că apa din voi nu se vede, și nici nu apare cumva, într-un anumit fel, pentru a fi văzută de ochii voștri.

Este foarte important să știți de ce apa are un rol atât de esențial în existența voastră. În afară de faptul c-o beți și că o folosiți la prepararea diferitelor produse, apa există în cele trei forme cunoscute vouă: solidă – gheața, lichidă și vapori – norii și atmosfera. Asta dovedește că ea dispune de o anumită inteligență care-i permite să se adapteze în combinația cu orice substanță. Indiferent cu care substanță vine în contact, apa îi copiază proprietățile și în același timp ea rămâne stabilă în privința proprietăților ei, adică rămâne lichidă în diferite grade.

De aceea este important să înțelegeți că orice stare este înregistrată de apa din corpul vostru. Aceasta este cauza disconfortului pe care-l simțiți în majoritatea zilelor voastre, deoarece trăiți într-o lume încă plină de dezechilibre de tot felul. Și este firesc faptul ca apa din voi, având propria inteligență, să înregistreze vibrațional aceste energii dezechilibrate care intră în contact cu aura voastră.

Așa cum apa se combină cu toate substanțele, la fel și oamenii se clasifică pe grade de evoluție, în raport cu situațiile cu care se amestecă. Există apă curgătoare, apă stătătoare, apă dulce și apă sărată. Deci puteți considera că sunt cel puțin patru categorii de oameni. Unii sunt ca apa unui lac, stătuți și acumulează tot felul de impurități. Alții sunt ca apa curgătoare și indiferent de obstacolele întâlnite pe drumul vieții, rămân curați și-și continuă existența. Alții sunt ca apa dulce și pot fi precum apa stătută sau curgătoare, iar alții sunt ca apa sărată care poate fi ca un lac sau ca o mare sau un ocean. De asemenea există și lacuri cu apă dulce și unele mari fluvii ale planetei, care au apă dulce, se varsă în oceane care au apă sărată.

Ar trebui să vă raportați la aceste realități, deoarece întreaga apă de pe Pământ se reflectă în felul în care civilizația voastră evoluează. Și per ansamblu, vă puteți pune întrebarea „Sunt eu o ființă „sărată” sau „dulce”? Sunt o ființă ca „apa stătută” sau ca „apa curgătoare”? Aparent vi s-ar putea părea banale astfel de întrebări, dar fiți siguri că au înțelesul lor subtil și rafinat.

Observați-vă pe voi, dacă sunteți ca „apa sărată” veți acumula frustrări și nemulțumiri, greutatea voastră va crește și structura voastră energo-informațională va răspunde mai greu la comenzile voastre. Dacă sunteți ca „apa dulce”, atunci aveți o greutate normală și aveți un caracter prin care acceptați ceea ce vă oferă viața. Desigur că și aici există combinații de dulce-sărat, și depinde din ce categorie faceți parte. Dacă sunteți preponderent ca apa sărată, aveți și o parte de „apă dulce” în voi, și dacă sunteți ca „apa dulce”, aveți și o parte de „apă sărată”.

Acum că știți cum stau lucrurile cu viața voastră, observați-vă pe ce nivel de evoluție sunteți. Pentru că evoluția însăși este un echilibru precum cel al apei: jumătate dulce, jumătate sărat. Aceasta e taina existenței oriunde în univers.

Noi suntem Fondatorii!

Articolul precedentAstrologie – Gradul 29 în fiecare zodie
Articolul următorZarurile, de la hazard la noroc
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile