© Pixabay

Apa vie, denumită științific și apa biologică, fierbe la 105°C și nu îngheață la 0°C. Ea captează și reemite instantaneu o energie cosmică ce reprezintă izvorul de întreținere al vieții și este optic activă în sens levogir.

Basmele, lengendele și miturile lumii nu-s fantezii sau produse ale imaginației unor oameni, așa cum se susține în general, ci sunt “documente” cu informații ca oricare alte mesaje și din care se conturează profilul vieții spirituale și prospere a unei civilizații. Adeseori, se vorbește de eroi solari, de Feți-Frumoși care au aspirat la transcederea condiției umane, obținând Tinerețea fără Bătrânețe și Viața fără de Moarte. Tranzitând dimensiunile, se luptau cu balauri și își vindecau conștiința, rănile și bolile trupului cu ajutorul gândurilor, al cântecelor și al apei. Se spune că veneau pe Pământ la Apele Inferioare, la anumite izvoare tămăduitoare de “apă vie” și “apă moartă”.

Un astfel de exemplu este în basmul Harap-Alb: „Fata Împăratului Roșu răpede pune capul lui Harap-Alb la loc, îl înconjoară cu cele trei smicele de măr dulce, toarnă apa moartă, să steie sângele și să se prindă pielea, apoi îl stropește cu apa vie. Atunci Harap-Alb îndată învie și, ștergându-se cu mâna la ochi, zice suspinând: – Ei, da’ din greu mai adormisem! – Dormeai tu mult și bine Harap-Alb, de nu eram eu, zise Fata Împăratului Roș, sărutându-l cu drag și dându-i iar paloșul în stăpânire”. Apoi, eroii solari se duceau la constelații în ceruri, la Apele Superioare de cristal sau la Apele de diamant, își găseau pacea și se uneau cu liniștea și Sinele. 

Fascinați de aceste povești, cercetători români și nu numai au constatat că apa vie și apa moartă au mișcări magnetice. Mai mult, structura lor este asemănătoare cu cea a acidului dezoxiribonucleic (ADN) din cromozomi și reprezintă suportul materialului genetic.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentDispensele Divine la datorie
Articolul următorMĂSURĂTORI RADIESTEZICE – Channeling (I)
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile