Apollo 11 – minciuna secolului 20
© CC0 / Apollo 11 / NASA

Vorbim deja despre o realitate pe care NASA a tăinuit-o multă vreme.

Multe sunt misterele secolului 20, mai ales cele concentrate în jurul explorării spaţiului cosmic, căci de această chestiune se leagă atât dezvoltarea tehnologiei spaţiale cu programele ei secrete, cât şi apariţiile de OZN-uri şi existenţa extratereştrilor.

Faptul că de abia după 60 de ani cei de la NASA au catadicsit să arunce pe piaţă doar câteva informaţii referitoare la prezenţa altor civilizaţii pe Lună, şi nici în acest sens nu au oferit prea multe detalii, arată că în jurul programului spaţial american de explorare a spaţiului cosmic persistă încă multe necunoscute.

Cu toate acestea sunt voci, fie ale unora care au lucrat la NASA şi s-au pensionat, fie ale unor autori şi jurnalişti cu mult curaj care au făcut investigaţii ample şi profunde, voci care în ultimul deceniu au scos la iveală unele adevăruri ascunse de NASA decenii la rând şi care fac referire la specificul misiunilor Apollo.

De exemplu se spune despre misiunea Apollo 20, care nu a fost înregistrată oficial în documentele şi arhivele NASA, că a constituit misiunea în care a fost descoperită acea imensă navă spaţială abandonată într-o margine a unui crater lunar, în interiorul căreia a fost găsit corpul mumificat al unei umanoide botezată Mona Lisa.

Fostul astronaut american Richard Hoagland, participant la misiunile Apollo, îndeosebi la cea cu numărul 20, după ce s-a retras în Africa în statul Rwanda, pentru a scăpa de urmăritorii serviciilor secrete americane, a pus pe internet o serie întreagă de documente şi înregistrări care au făcut înconjurul lumii.

De asemenea, încă unul dintre primii astronauţi americani care a făcut parte din primele misiuni Apollo, respectiv Edgar Mitchell, într-un interviu telefonic la postul american Fox News în data de 25 iulie 2008 şi încă o dată în iulie 2013 a declarat că extratereştrii există şi că pe Lună se află diferite structuri ce aparţin cel puţin unei civilizaţii extra-terestre.

De altfel un amănunt mai puţin cunoscut de opinia publică mondială este că încă din anul 1964, NASA a trimis pe Lună, o primă sondă spațială, care a făcut peste 4300 de fotografii. Multe dintre acestea au fost ascunse de ochii presei şi ai publicului. Multe dintre aceste fotografii prezintă structuri artificiale, care sunt baze ale civilizațiilor extraterestre. Deci vorbim deja despre o realitate pe care NASA a tăinuit-o multă vreme.

Însă cel mai controversat aspect al programului spaţial american îl reprezintă prima misiune cu echipaj uman la bord ce urma să aselenizeze – Apollo 11. Această misiune a fost cea mai mare mistificare a secolului 20, întrecând până şi chestiunea OZN.

Şi veţi vedea imediat de ce.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile